Acasă Monden Infidelitatea, motivul care a stat la baza despărțirii dintre Cristina Ciobănașu și...

Infidelitatea, motivul care a stat la baza despărțirii dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman? ”Învață să faci diferența”

509
0

Și-au spus adio după 9 ani de relație și au întristat o generație întreagă. Infidelitatea, motivul care a stat la baza despărțirii dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman? Mesajul postat de actorul din serialul ”Adela” pe rețelele de socializare.

RECLAMĂ
  • După 9 ani de relație, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au rămas prieteni.
  • Cei doi s-au despărțit pe data de 1 februarie.

Vestea conform căreia Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit după o relație de 9 ani, continuă să fie un șoc pentru toată lumea. Actorii din serialul ”Adela”, de pe Antena 1, au decis să o ia pe drumuri separate, întristând o generație întreagă. Anunțul a fost făcut chiar de către cei doi, prin intermediul unui filmuleț postat pe rețelele de socializare.

”Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că e mai bine să o luăm pe drumuri separate, însă rămânem prieteni. Am avut timp să discutăm și ne-am dat seama că suntem foarte diferiți, că ne dorim lucruri diferite”, a declarat Cristina Ciobănașu.

Infidelitatea, motivul care a stat la baza despărțirii dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman?

Cu toate că au spus de fiecare dată că principalul motiv pentru care au ajuns la despărțire ar fi faptul că au realizat cât sunt de diferiți, ultimul mesaj postat de Vlad Gherman pe contul său de Instagram a reușit să ridice un mare semn de întrebare în rândul celor din mediul online.

Mai exact, actorul din serialul ”Adela”, de pe Antena 1, a postat un citat care vorbește despre alegerile greșite pe care le fac oamenii, semn că infidelitatea ar fi fost un motiv de despărțire.

După 9 ani de relație, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au rămas prieteni

Ei bine, cine a spus că nu există prietenie după iubire, ținem să vă spunem că vă înșelați amarnic. Deși majoritatea despărțirilor din showbiz s-au terminat cu certuri și scandaluri, în ceea ce-i privește pe cei doi actori din serialul ”Adela”, lucrurile stau cu totul și cu totul altfel. După 9 ani de relație și o poveste de iubire ca-n povești, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au rămas cei mai buni prieteni.

”Se poate să rămânem prieteni după 9 ani de relație și mai mult decât atât o să ne avem spatele unui celuilalt. E greu, într-adevăr, avem trei săptămâni de când plângem încontinuu. Am perpelit decizia asta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care putem să-l facem pentru noi ca indivizi. Ce trebuie să înțelegeți este că că 2020 a lăsat amprenta și asupra relației noastre”, a spus Vlad Gherman.

”Sunt oameni care te aleg pentru că nu altceva și oameni care te aleg pentru că nu vor altceva. Învață să faci diferența”, a scris Vlad Gherman pe contul de Instagram.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/infidelitatea-motivul-care-a-stat-la-baza-despartirii-dintre-cristina-ciobanasu-si-vlad-gherman-invata-sa-faci-diferenta-249646.html

RECLAMĂ
Articolul precedentFinul milionar al lui Nuțu Cămătaru a luat o decizie radicală / Vrea două milioane de euro pe „casa ororilor”
Articolul următorDecizia luată de Vlăduța Lupău, la doar câteva zile după ce a împlinit 30 de ani. Fanii s-au bucurat nespus!