Acasă STIRI SPORTIVE S-a întâmplat chiar de Crăciun: Craiova și-a asigurat postul de fundaș stânga...

S-a întâmplat chiar de Crăciun: Craiova și-a asigurat postul de fundaș stânga peste 16 de ani!

321
0

Căpitanul Craiovei, Nicuşor Bancu, a devenit tătic în ziua de Crăciun. Anunțul a fost făcut de clubul de Liga I pe pagina sa de Facebook: „Căpitanul nostru, proaspăt tătic de sărbători. Bine ai venit pe lume, Mathias Andrei Bancu! #BlueChristmas’”.

RECLAMĂ

Bancu a avut parte de un an încărcat, cu rezultate bune alături de Craiova, dar fără a-și atinge principalul obiectiv: titlul. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani a devenit om de bază la naționala României, chiar dacă mulți i-au contestat calitățile defensive.

Pentru mine şi pentru echipă a fost un an prost pentru că am pierdut campionatul în ultima etapă. O mare dezamăgire, dar capul sus. În noul an ne-am propus să fim mult mai tari mental şi să facem o figură foarte frumoasă”, a spus Bancu.

Căpitanul Craiovei are acum un băiețel, ce îi poate călca pe urme. Nu se știe niciodată, poate peste 16 ani, Mathias va fi unul dintre cei mai talentați jucători din țară.

FCU Craiova are un nou antrenor! „Mă întorc acasă cu inima deschisă!”

sursa: https://3minute.net/s-a-intamplat-chiar-de-craciun-craiova-si-a-asigurat-postul-de-fundas-stanga-peste-16-de-ani/

RECLAMĂ
Articolul precedentFCU Craiova are un nou antrenor! „Mă întorc acasă cu inima deschisă!”
Articolul următorFemeile cu acid hialuronic în buze trebuie să aibă mare grijă: Pot avea reacţii adversela vaccinul antiCOVID