Acasă STIRI SPORTIVE FCU Craiova are un nou antrenor! „Mă întorc acasă cu inima deschisă!”

FCU Craiova are un nou antrenor! „Mă întorc acasă cu inima deschisă!”

320
0

Mititelu și-a încălcat promisiunea și l-a chemat sub arme pe specialistul promovărilor!

În ultimul interviu acordat, Adrian Mititelu spunea că nu va angaja la clubul său un antrenor care să fi avut vreo tangență cu rivala locală CS Universitatea Craiova. În cele din urmă, potrivit presei centrale, patronul FCU Craiova a bătut palma cu Ovidiu Stângă.

RECLAMĂ

Confirmată de antrenor pentru prosport.ro: „Este o oferta tentantă pentru mine. În următoarele câteva ore voi da răspunsul. Însă, sunt foarte aproape să accept oferta domnului Mititelu. Eu am mai promovat Universitatea Craiova în Liga 1 în 2006.
Am mai lucrat cu Adrian Mititelu, iar cei din Peluza Sud sper să înțeleagă că sunt antrenor profesionist, chiar dacă am lucrat și la echipa domnului Rotaru. Detaliile de staff le voi stabili cu conducătorii echipei atunci când voi ajunge la Craiova. Mă voi întoarce acasă cu inima deschisă”.

Ovidiu Stângă a promovat echipa din Bănie în prima ligă în sezonul 2005-2006. Totodată a contribuit la accederea clubului lui Mihai Rotaru în prima divizie, fiind antrenor în stagiunea promovării, 2013-2014. Stângă a semnat un contrat până în vara lui 2022 cu gruparea din Craiova.

In acest moment, dupa 14 etape, FC U Craiova este liderul clasamentului Ligii a 2-a, avand 30 de puncte. In primul meci din 2021, oltenii vor infrunta Turris Turnu Magurele, pe 20 ianuarie, pe stadionul Ion Oblemenco.

sursa: https://3minute.net/fcu-craiova-are-un-nou-antrenor-ma-intorc-acasa-cu-inima-deschisa/

RECLAMĂ
Articolul precedentImagini virale. Trei români au tăiat porcul și au defilat cu el pe străzile Londrei
Articolul următorS-a întâmplat chiar de Crăciun: Craiova și-a asigurat postul de fundaș stânga peste 16 de ani!