Acasă Stiri Cât plătește criminalul din dosarul „Moarta din valiză” ca să scape de...

Cât plătește criminalul din dosarul „Moarta din valiză” ca să scape de recuperatori / Decizie de ultimă oră

582
0
  • Individul arestat în dosarul „Moarta din valiză”, alături de iubită și sora acesteia, a primit un „cadou” inedit
  • Firma căreia criminalul i-a tras țeapă a obținut executarea silită

Criminalul Gianu Alexandru Dinu este bun de plată: firma care l-a dat în judecată pentru niște datorii a obținut executarea escrocului.

RECLAMĂ

O companie de recuperări creanțe a deschis împotriva criminalului Giani Alexandru Dinu un proces, în încercarea de a-l executa silit pe acesta, iar zilele trecute instanța a dat verdictul: „Admite cererea de valoare redusă formulată de reclamanta … S.R.L. în contradictoriu cu pârâtul DINU GIANI ALEXANDRU. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 1.261,77 lei, reprezentând contravaloare facturi restante. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 50 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând taxă judiciară de timbru. Executorie de drept. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti”.

În urmă cu patru ani, când era minor, criminalul Gianu Alexandru Dinu a participat la o tâlhărie, alături de o anume Ana Maria Otvoș și un amic, Andrei Wagner. Atunci, însă, a reușit să fenteze pușcăria, grație unor judecători mărinimoși, care au considerat că inculpatul are șanse mari de reintegrare în societate, așa că au decis să nu îl trimită după gratii, ci la un „stagiu de formare civică”.

Cu toate că, pe hârtie, stagiul a fost un real succes, individul s-a apucat de proxenetism, și, mai nou, a fost arestat, pentru o crimă oribilă. Alături de concubina sa și de sora acesteia, tânărul „reeducat” a ucis-o pe Mihaela Sabina Mircea (foto jos), pe care, se pare, o scotea la produs, apoi cei trei i-au îndesat cadavrul într-un geamantan și i-au dat foc, pe marginea unui drum, în apropiere de Ghimpați.

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/cat-plateste-criminalul-din-dosarul-moarta-din-valiza-ca-sa-scape-de-recuperatori-decizie-de-ultima-ora-242935.html

RECLAMĂ
Articolul precedentDr. Monica Pop face declaraţii şoc: „Vom avea un Crăciun online”. Ea crede că numărul cazurilor de COVID va exploda după alegeri
Articolul următorSurpriză la Târgu Jiu: spectacol total între Pandurii și FCU Craiova!