Acasă STIRI SPORTIVE Papură a vorbit din nou despre posibilitatea de a fi înlocuit cu...

Papură a vorbit din nou despre posibilitatea de a fi înlocuit cu Mirel Rădoi

369
0

Corneliu Papură, antrenorul instalat pe banca oltenilor în locul lui Cristiano Bergodi, crede că echipa sa ar fi meritat să marcheze în meciul de la Botoșani.

RECLAMĂ

Craiova a urcat, temporar, pe primul loc în Liga 1 cu acest rezultate de egalitate, dar poate fi depășită de FCSB dacă echipa lui Toni Petrea va câștiga la Mediaș, cu Gaz Metan.

Corneliu Papură: ”Meritam să înscriem”

„În seara asta, consider că puteam și meritam să marcăm. Meritam să înscriem, am avut câteva ocazii bune de a marca. A fost complicat, nu cunoșteam foarte bine jucătorii care s-au transferat în vară, așteptam și eu să îi cunosc.

La fotbal este presiune, știm la ce ne angajăm. Mai ales la Craiova, unde noi vrem să câștigăm fiecare meci. Vrem să facem ceva, trebuie să suportăm presiunea”, a spus Papură.

Tehnicianul a vorbit și despre posibilitatea de a fi înlocuit cu selecționerul Mirel Rădoi. Olteanul a ”driblat” elegant întrebarea și a spus că se concentrează pe ce are de făcut la echipă.

„În primul rând, să câștigăm fiecare meci. Dacă anul trecut ne-am bătut la titlu, de ce n-am face asta și anul acesta? Nu sunt foarte conectat la ce scrie presa, eu am venit cu inima deschisă și încerc să fac totul pentru a câștiga orice meci”, a explicat Papură. sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/papura-a-vorbit-din-nou-despre-posibilitatea-de-a-fi-inlocuit-cu-mirel-radoi-953214?fbclid=IwAR33R2PaXp9b0C0c2RKE0yxyTYrm6f-ug6v4W4qzmJKRxkia_4XPD35zbQk

RECLAMĂ
Articolul precedentOltenii, surprinși de replica celor de la FC Botoșani: ”Nu ne așteptam să facă un astfel de joc!”
Articolul următorCinci deținuți au reușit să evadeze dintr-o închisoare din Liban, dar au murit într-un accident rutier, cu o Dacie furată