Acasă STIRI SPORTIVE Oltenii, surprinși de replica celor de la FC Botoșani: ”Nu ne așteptam...

Oltenii, surprinși de replica celor de la FC Botoșani: ”Nu ne așteptam să facă un astfel de joc!”

352
0

Universitatea Craiova a ratat victoria în partida din deplasare cu FC Botoșani, după un 0-0 în care oltenii au avut marile ocazii.

RECLAMĂ

După joc, Bogdan Vătăjelu a declarat că oltenii nu se așteptau la o replică atât de bună din partea gazdelor. Totodată, jucătorul de la Universitatea Craiova a văzut și lucruri pozitive în tabăra echipei sale.

Bogdan Vătăjelu: ”Nu ne așteptam ca Botoșani să facă un astfel de joc!”

”Nu ne priește terenul de la Botoșani. A fost un joc destul de dificil. Nu ne așteptam, sincer, ca Botoșani să facă un astfel de joc, mai mult defensiv. Probabil din cauza cazurilor de COVID-19 din echipă. Nu ne-am descurcat azi pe spațiile scurte, cred că ăsta e singurul lucru în minus. Trebuie să-l îmbunătățim.

Când păstrezi aceeași formulă de start e mai bine, dar trebuie să ne adaptăm, nu avem ce face. Astea-s vremurile pe care le trăim. Trebuie să ne facem treaba cât mai bine, că de asta suntem aici. Trebuie să dăm randamentul pe care-l așteaptă suporterii și conducerea. Atmosfera acum e normală la noi. Domnul Papură a mai fost la echipă de două ori, știm cum lucrează, ce ne cere. Încercăm să ne adaptăm, să facem ce ne cere.În seara asta nu cred că ne-a ieșit. În viața unei echipe există astfel de scădere de formă. Nu poți câștiga 15-20 de meciuri. Pozitiv e că nu am luat gol, ne-am creat șanse să marcăm, dar mergem înainte. Cupa e un obiectiv, pentru că avem un lot destul de mare. Cine intră trebuie să-și facă treaba pe teren”, a zis fotbalistul oltean sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/oltenii-surprinsi-de-replica-celor-de-la-fc-botosani-nu-ne-asteptam-sa-faca-un-astfel-de-joc-953208?fbclid=IwAR2dMZJOdM3qCHJWgW0WLPM7-rBh6BkL4rD0SjFqeRrdG1QDgLCR-cJwvpg

RECLAMĂ
Articolul precedentCățel incendiat pentru amuzament în județul Buzău. Mascații și un ONG au intervenit
Articolul următorPapură a vorbit din nou despre posibilitatea de a fi înlocuit cu Mirel Rădoi