Acasă Monden Bianca Drăgușanu, goală și nemachiată dis de dimineață! Cum arată diva sexy...

Bianca Drăgușanu, goală și nemachiată dis de dimineață! Cum arată diva sexy complet naturală

676
0

Aoleu, Bianca, ce ne faci?! Nici nu s-a trezit bine și a surprins pe toată lumea! De ce? Bianca Drăgușanu s-a fotografiat goală și nemachiată, dis de dimineață! Diva sexy le-a arătat fanilor cum arată complet nemachiată și complet… dotată! Imaginea ”hot” rău a fostei soții a lui Alex Bodi!

RECLAMĂ
  • Bianca Drăgușanu, goală și nemachiată dis de dimineață!
  • Cum arată diva sexy complet naturală?
  • Imaginea ”hot” rău a fostei soții a lui Alex Bodi!

Când spui Bianca Drăgușanu, gândul îți zboară la o femeie foarte frumoasă și cu un corp sculptat! De mai bine de câteva zile, de când a plecat în Istanbul alături de prietenele sale, nu este zi în care diva sexy să nu se surprindă privirile! Așa a făcut și acum, când ne-a șocat de-a dreptul! În sensul bun, stați calmi! Dacă până acum mai posta fotografii cu sânii la vedere sau în costume de baie minuscule, ei bine, toate acestea rămân în trecut!

Bianca, goală pușcă și fără pic de machiaj

Fosta soție a lui Alex Bodi s-a fotografiat goală pușcă, în așternuturi, dis de dimineață! Pe lângă faptul că a lăsat la vedere doar ce celebrul afacerist vedea acasă, în intimitate, Bianca s-a gândit să le mai facă încă o surpriză celor care o iubesc atât de tare! Ca să fie ”pachetul” complet, focoasa blondină a renunțat la orice tip de make-up și și-a lăsat tenul natural, așa cum l-a înzestrat mama naturală, dar și medicul estetician.

Cât despre reacții, cele negative nici nu își au rostul! Nu mai contează cât este ceasul, căci, când Bianca Drăgușanu pozează în asemenea ipostaze, toți bărbații se trezesc! Cei din mediul online s-au întrecut unii pe ceilalți în comentarii care mai de care mai frumoase și pline de laudă la adresa felului în care arată Bianca. Unii chiar au comparat-o cu o ”zeiță”!

Câte operații estetice are, de fapt, Bianca Drăgușanu

Și cum celebritatea costă, fosta soție a lui Alex Bodi a investit în schimbările sale fizice în ultimii 15 ani, nici mai mult, nici mai puțin de 50.000 de euro. A început transformarea radicală încă de la vârsta de 18 ani, atunci când și-a operat pentru prima oară sânii și a apărut într-o revistă destinată bărbaților. De-a lungul anilor, blondina și-a micșorat nasul și și-a subțiat gleznele. Și aici a scos o sumă frumușică din buzunar, în jur de 8.000 de euro cu totul.

Să nu uităm și de zâmbetul perfect, pentru care Bianca Drăgușanu a apelat la stomatologii din Timișoara care i-au pus fațete de 15.000 de euro. Dar de buze nu ziceți nimic? Blondina a trecut de mai multe ori pragul medicului estetician pentru a-și menține buzele cât mai voluminoase.

Ridurile nici nu au ce căuta pe chipul ei, căci, botox-ul a făcut minuni. În plus, Bianca a confirmat faptul că și-a făcut un ”tuning”, fiind cel mai probabil vorba despre mărirea de posterior vehiculată în presă.

”Nu am venit în vizită, sunt la o consultație la prietenul meu, doctor, am venit să verific tuning-ul pe care l-am făcut în urmă cu 3 luni. Sunt bine, nu? O să mă mai tunez în continuare, că așa îmi place mie. Îl recomand cu încredere. Mie îmi place să fiu tunată, mă simt bine”, a spus Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/bianca-dragusanu-goala-si-nemachiata-dis-de-dimineata-cum-arata-diva-sexy-complet-naturala-foto-241775.html

RECLAMĂ
Articolul precedentOana Zăvoranu a aruncat cu săgeți și spre Andreea Bănică. Talentul de gospodină al artistei a scos-o din minți pe brunetă: ”Trăiască miloaga”
Articolul următorUn bolnav care abia putea să respire le-a cântat la vioară medicilor, în semn de mulţumire, în America