Acasă STIRI SPORTIVE Cosmin Contra, primul pe lista lui Rotaru!

Cosmin Contra, primul pe lista lui Rotaru!

353
0

Care sunt cele trei mari avantaje pe care fostul selecționer le are în fața lui Edi Iordănescu.

  1. Edi Iordănescu este sub contract cu Gaz Metan Mediaș până pe 30 iunie. Dacă se reia campionatul, cel mai probabil va trebui să finalizeze contractul cu gruparea ardeleană. În schimb, Cosmin Contra nu are contract în acest moment, fiind deschis la negocieri.
  2. Probabil cel mai mare avantaj al lui Cosmin Contra este că e mai maleabil, mai primitor la ideile și sfaturile venite de la patron. Pe de altă parte, la Edi Iordănescu nu au patronii trecere. Își face singur echipa, și asumă rezultatele, nu le împarte cu patronul. Iar Mihai Rotaru a trecut în acest an prin perioada Victor Pițurcă, atunci când s-a zvârcolit în lojă neputincios când primea foaia cu primul 11.
  3. Un alt atu al lui Contra ar fi Jerry Gane, care să facă legătura dintre antrenorul dinamovist și suflarea alb-albastră. Fost antrenor la echipa lui Rotaru, Jerry e un apropiat al mediului fotbalistic din preajma patronului, cunoaște filosofia locului, în vreme ce Edi Iordănescu, fără sprijin, ar păși oarecum în necunoscut.

Varianta a treia, Gică Craioveanu, părea mai degrabă o glumă, dar după declarațiile acestuia în presa centrală, n-ar fi exclus ca gluma să se prindă. „Domnul Rotaru a spus că voi intra în procesul de obținere a licenței PRO? Nu este adevărat! Vă anunț că eu am licența PRO de trei ani. (…) Eu mă simt pregătit să preiau Craiova, dar voi credeți că eu mă bag în seamă aiurea? Dacă nu sunt dorit nu îmi place mă bag în seamă. Aștept să văd și eu dacă o să mi se propună ceva! Aștept de când am luat licența PRO să devin antrenorul echipei mele de suflet”, a declarat Grande pentru ProSport.

RECLAMĂ

Sursa: 3minute

RECLAMĂ
Articolul precedentOltenii au intrat în tratative cu un atacant de la Dinamo!
Articolul următorDemi Rose, o nouă fotografie incendiară! Imaginea care a cucerit internetul are aproape 500.000 de like-uri