Acasă Stiri Razvan Fodor si-a ars mainile cu clor! „Bomba biologica pe doua picioare”

Razvan Fodor si-a ars mainile cu clor! „Bomba biologica pe doua picioare”

325
0

Patania concurentului de la Asia Express a fost povestita de sotia lui, Irina, care a dat dovada de exces de zel in lupta sa impotriva noului coronavirus.

RECLAMĂ

r

azvan Fodor s-a ales cu pielea arsa din cauza cantitatii enorme de clor folosite de Irina pentru a dezinfecta. Partenera de viata a vedetei de televiziune a povestit ce s-a intamplat.

Razvan Fodor si-a ars mainile cu clor! Irina Fodor: „Bomba biologica pe doua picioare”

„E simplu: in cele patru puncte cardinale, cate o sticla de clor. Eu nu fac curatenie, eu pun capcane de curatenie!Mamaia lui Fodor are 91 de ani si traieste singura, asa ca, acum câteva zile, partenerul meu de viața a dat o fuga pâna la dumneaei ca sa ii duca una-alta. M-a sunat cu vreo 5 minute inainte sa se intoarca acasa. Mare greseala! Pentru ca in capul meu Fodorica era o bomba biologica pe doua picioare, am dat in prealabil cu clor (MULT!) pe clanța de la poarta si pe cea de la usa de la intrare. Practic, curgea clor din poarta, ca la robinet. Când a intrat crestinul in curte si a atins nenorocirea, si-a ars pielea. A fugit direct la baie sa spele nu microbii, ci clorul de pe mâini. Obiectiv atins”, a povestit Irina Fodor pe blog.

Razvan Fodor sufera de astm

Puțină lumea știa înainte de aventura în Asia că Răzvan Fodor suferă de astm, o boală care poate avea consecințe grave, dacă nu e ținută sub control. ”Știți ce înseamnă să simți că ți se blochează aerul în plămâni, că nu poți să-l dai afară?”, a povestit Răzvan Fodor despre boala sa

”Mi s-a garantat că afecțiunea mea va fi ținută sub control. Aveam un medic care ar fi ajuns la noi în maximum o jumătate de oră, indiferent unde eram. Mi s-a dat o injecție cu adrenalină pe care o aveam tot timpul la mine. Mai aveam în bagaj, două pufuri, alte medicamente și un spray pe care-l ținea Sorin la el. Dacă intram într-o piață cu flori trebuia să am grijă să-mi dau cu spray, dacă intram în praf, îmi doream să mi se spună dinainte dacă era o probă care implica praf, pentru a-mi lua medicamentele din timp. Am ținut-o sub control (n. red. boala), dar m-a ajutat faptul că știam că am la mine injecția aceea cu adrenalină, pe care o am și acum cu mine”, a povestit recent Răzvan Fodor într-o emisiune tv.

Sursa: wowbiz

RECLAMĂ
Articolul precedentKlaus Iohannis prelungește starea de urgență cu 30 de zile
Articolul următorDiscursul impresionant al bărbatului în vârstă de 108 ani, în timpul crizei Covid-19: ”Este un virus natural, un dușman, dar trebuie să supraviețuim”