Acasă STIRI SPORTIVE Gigi Becali taie în carne vie! Bătut de turci, patronul Stelei dă...

Gigi Becali taie în carne vie! Bătut de turci, patronul Stelei dă afară o vedetă!

847
0

Steaua a pierdut primul meci disputat în grupele Europa League, 0-2, pe terenul echipei turce Osmanlispor, iar lui Gigi Becali nu i-a picat bine acest rezultat. Deşi nu s-a deplasat în Turcia, latifundiarul a văzut partida la televizor şi s-a înfuriat teribil.

RECLAMĂ

Becali a fost nemulţumit de prestaţia jucătorilor săi şi le-a mărturisit apropiaţilor că aceştia nu vor rămâne nepedepsiţi. Gigi nu mai vrea să-l vadă pe Gabi Enache. În minutul 44 al partidei de la Ankara, fundaşul i-a aplicat o lovitură unui adversar şi a văzut direct cartonaşul roşu. Pentru gestul său inconştient, fotbalistul venit de la Astra Giurgiu ar putea să rămână fără loc de muncă.

„Lui Gigi nu i-a picat prea bine nebunia lui Enache. S-a enervat teribil şi, la cald, părea decis să renunţe la serviciile sale. Acum, ştiti cum e, omul se mai enervează… Poate, până la urmă, îl va ierta pe Enache. Totul depinde numai de el! Dacă mai comite o astfel de prostie, e out”, ne-a mărturisit un apropiat al „Războinicului Luminii”.

De furia lui Becali nu a scăpat nici antrenorul Laurenţiu Reghecampf. „A greșit și Reghe. El a crezut că joacă 3-4-3, dar juca 5-1-3-1. Eu îmi spun opinia. M-a deranjat distribuția echipei. Trebuia să joace cu Aganovici la mijloc, cu Bourceanu, dar el să fie la centru, ca să am coloană vertebrală. Toșca trebuia fundaș stânga și Moke și Tamaș fundași centrali. Nu se va mai greși, de aceea sunt proprietar. Eu nu prost și nici idiot”, a spus Becali la DigiSport.

Priorităţi pentru 2017

După înfrângerea suferită de Steaua în Turcia, Gigi Becali şi-a făcut planul de bătaie pentru campania de transferuri din iarnă. Astfel, în afara dinamovistului Gnohere, patronul vicecampioanei României mai vrea doi jucători. Romario Benzar a debutat la echipa naţională, contra Muntenegrului, şi a avut o prestaţie lăudată de toţi oamenii din fotbalul românesc. Gigi Becali îl vrea şi speră ca naşul Gică Hagi să mai lase la preţ. „Regele” cere 3 milioane de euro, în schimbul jucătorului. „Războinicul Luminii” îl doreşte la Steaua şi pe Răzvan Marin, tot de la Viitorul Constanţa.

sursa: spynews.ro

sursa foto: Hepta

RECLAMĂ
Articolul precedentOrban nu e mulțumit de Summitul de la Bratislava: E o politică autodistructivă şi naivă
Articolul următorRenzi denunţă concluziile summitului UE de la Bratislava cu privire la migraţie şi creşterea economică