Acasă STIRI SPORTIVE “Pentru a ajunge ca mine, Reghe trebuie să mai trăiască o viață”....

“Pentru a ajunge ca mine, Reghe trebuie să mai trăiască o viață”. Mircea Lucescu, răspuns tăios la adresa antrenorului Stelei.

534
0

Odată cu meciul jucat de Steaua în compania formației Osmanlispor, joi seara, antrenorul vicecampioanei, a ajuns la 31 de meciuri în cupele europene.

RECLAMĂ

Reghe i-a egalat pe Anghel Iordănescu și pe Emeric Ienei, iar dorința sa este de a-l depăși pe Răzvan Lucescu care are 40 de partide.

Tatăl lui Răzvan, Mircea Lucescu, s-a arătat deranjat de aceste declarații, oferindu-i un răspuns tăios lui Reghecampf.

„Nu mai este la fel. Pe vremea aceea, jucai cinci meciuri tur-retur și câștigai un trofeu internațional. Acum, nici 17 meciuri nu îți ajung. Nu se poate compara.

Eu am cele mai multe meciuri și Răzvan este al doilea. Pentru ca Reghe să ajungă la 230-240 de meciuri în cupele europene, ca mine, trebuie să mai trăiască o viața”, a spus Mircea Lucescu la DolceSport, potrivit GSP.ro.

sursa:B1.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentBărbatul care a ACCIDENTAT MORTAL doi copii din Galați A FOST PRINS la Florența de polițiștii italieni după ce a FOST TURNAT de prietenii săi. ŞMECHERUL nu avea carnet și a FUGIT de la LOCUL FAPTEI
Articolul următorNepotism la Metrorex: Directorul general Marin Aldea și-a angajat toate rudele în cadrul companiei