Acasă Monden Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au aflat sexul copilului! Îşi vor vedea...

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au aflat sexul copilului! Îşi vor vedea visul cu ochii

1164
0

Visul de a deveni părinţi este pe cale să se împlinească, dar lucrurile bune nu se opresc aici. Pentru Bianca şi Victor Slav fericirea pare să bată la uşă în fiecare zi.

RECLAMĂ

Conform Antena Stars, cei doi iubiţi au aflat sexul copilului pe care îl vor avea împreună şi totul decurge exact aşa cum şi-au dorit. Se pare că vor fi părinţi de fetiţă şi atât ei cât şi prietenii lor sunt foarte bucuroşi de această veste. „Când nimeni nu credea că Bianca este însărcinată, iată că s-a văzut, chiar şi în ultima imagine pe care a postat-o pe pagina ei de Facebook.”, a declarat Răzvan Botezatu, prezentatorul emisiunii Star Matinal de la Antena Stars, dar şi bunul prieten al Biancăi.

Relaţie de iubire cu năbădăi

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cunoscut în platoul unei emisiuni şi nu mult le-a luat până când cei doi au fost împreună. Cei doi au fost iubiţi timp de trei luni, iar apoi au ales să-şi pună pirostriile. Căsnicia lor a durat doar şase luni, după care au divorţat. Între cei doi s-a produs o răceală, iar atunci, debusolată, roşcata s-a întors în braţele lui Adrian Cristea, fostul iubit, cu care a avut o escapadă la Paris.

Victor şi Bianca au divorţat după acest episod, însă dragostea dintre ei nu s-a stins. Aşadar, după dese despărţri şi împăcări, în cele din urmă, tot împreună au rămas. În prezent, se zvoneşte că Bianca este însărcinată şi ar urma să aducă pe lume primul ei copil.

Sursă foto Facebook

RECLAMĂ
Articolul precedentS-a plictisit Antonia de Velea? Paparazzii Spynews.ro i-au surprins în ipostaze care dovedesc că… da
Articolul următorAtenţie! Nu este bine să mâncăm roşii cu castraveţi. Până acum nu s-au ştiut motivele