Acasă Monden rimele declaratii ale lui Smiley despre noua femeie din viata lui!

rimele declaratii ale lui Smiley despre noua femeie din viata lui!

718
0

Cantaretul nu se ascunde si spune adevarul si despre relatia cu Simona Halep

RECLAMĂ
Smiley, pe numele sau real Andrei Tiberiu Maria, vorbeste, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, despre noua femeia din viata lui. In plus, artistul lamureste situatia si in cazul relatiei cu Simona Halep, pe care a vazut-o in America, la Indian Wells.
Saptamana trecuta, presa tabloida l-a surprins pe Smiley in compania unei femei misterioase. Tanara din imagini este Olivia Reyes, o cantareata americana, din Chicago, cu care, se vorbeste, artistul ar avea o relatia de cateva luni bune!Olivia Reyes“Frumoasa satena si Smiley ar fi pornit povestea de dragoste la inceputul acestui an, cand artista a fost in Romania din luna ianuarie, conform unei postari pe contul sau de Twitter. Ulterior, in aprilie, aceasta a revenit cu o noua postare in care a recunoscut ca este ”legata” de tara noastra”, se sustine in media.

Totusi, cantaretul pare sa nu confirme relatia cu Olivia si, in stilul sau discret, a declarat, pentru WOWbiz.ro, ca idila cu ea nu ar fi reala. “De cate ori sunt in preajma unei femei, se vehiculeaza ceva. Pe mine nu ma intereseaza barfele, pentru ca sunt foarte multe si se raspandesc foarte repede. Nu reprezinta pentru nimeni absolut nimic decat o sursa de entertainment… Eu imi vad de treaba mea, am viata mea, muncesc, fac muzica, creez artisti”, ne-a spus Smiley, sambata, inainte de a urca pe scena la Forza ZU.

Vedeta a lamurit si zvonurile legate de o relatie cu Simona Halep. Acuzat de fanele sale ca ar avea “insomnii” (n.r. aluzie la ultima sa piesa) din cauza tenismenei, Smiley pune lucrurile la punct.

“Nu am insomnii din cauza Simonei Halep. Inca nu am o relatie cu Simona Halep, ne-am vazut de trei ori in viata noastra, dintre care doua la meciurile ei. M-am nimerit in acelasi timp in care juca la Indian Wells, in L.A., si m-a bucurat foarte tare ca si ea, si Horia Tecau m-au invitat la turneu. Din pacate, cand am ajuns, in ziua aceea, Horia pierduse. In privinta Simonei, ma bucur mult ca am putut sa o vad jucand, a fost pentru prima oara cand am vazut un meci de tenis live. Nu e un lucru mic sa o urmaresti jucand pe Simona Halep prima oara cand te uiti la un meci de tenis!”, a spus cantaretul pentru WOWbiz.ro, care, apoi, a sustinut un concert, surprinzator, imbracat intr-o tinuta de gunoier.

“In seara asta, am venit toata trupa asa, in tinute de lucratori la salubritate, in semn de respect pentru oamenii care stau in spatele concertelor din Romania, acesti “oarecare” pe  care noi, artistii, ii apreciem”, a conchis Andrei Tiberiu Maria (numele din buletin al lui Smiley). sursa: wowbiz.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentDe ce a murit Condrea? Un posibil raspuns: pentru cateva zeci de milioane de euro!
Articolul următorAsa sexy nu ai mai vazut-o pe Ana-Maria Barnoschi!