Iubita lui Cristiano Ronaldo, mai sexy ca niciodată! Şi-a filmat fundul bombat...

Iubita lui Cristiano Ronaldo, mai sexy ca niciodată! Şi-a filmat fundul bombat în toată splendoarea

399
0
SHARE
loading...

Iubita lui Cristiano Ronaldo sedinţă foto incendiară! Dacă până acum era mai rezervată în ceea ce priveşte apariţia sa publică iată că acum frumoasa brunetă pozează din ce în ce mai provocator!Iubita lui Ronaldo apariţii de excepţie! Georgina Rodriguez, căci despre ea este vorba, este din ce în ce mai îndrăzneaţă în ceea ce priveşte ţinutele sale. Cu un aşa corp cu siguranţă nu ar putea trece nobservată. Pentru a avea aceste forme perfecte frumoasa brunetă se antrenează din greu deşi este însărcinată, conform Antena Stars.

loading...

Cel mai probabil a urmat exemplul iubitului său Cristiano Ronaldo ale cărui antrenamente sunt foarte stricte. Mai mult de atât, pentru ca lucrurile să fie mai simple, cei doi şi-au amenajat în propria casă o sala de fitness.

Dacă până acum apariţiile sale, erau mai rezervate, acum Georgina nu se mai fereşte să apară în ipostaze care mai de care mai incendiare. Astfel că un costum minuscul i-a scos în evidenţă formele apetisante. Bronzul perfect îi conturează trupul impecabil, iar la prima vedere nici nu ai zice că este insarcinată. Ba mai mult parca ar fi pregătită să defileze pe un podium celebru de modă.

Vestea că ar fi însărcinată a uimit întreaga lume, mai ales că a venit după naşterea gemenilor fotbalistului. Cu atât mai mult calităţile sale fizice sunt de apreciat. Are foarte mare grijă de aspectul său fizic. Atunci când apari la braţul celui mai râvnit burlac din lume, trebuie să arăţi impecabil. Mai ales că apariţiile lui Ronaldo sunt tot timpul în atenţia presei.

Iată că deşi are doar 23 de ani, frumoasa Georgina Rodriguez este şi viitoare mămică, şi iubita celui mai bun fotbalist din lume dar şi o femeie care atrage toate privirile la fiecare apariţie. Ce să mai Ronaldo este un norocos să aibă o aşa iubită.

loading...