Cristi, nu te mai astâmperi! Boureanu şi-a ”biciuit” iubita la piscină, iar,...

Cristi, nu te mai astâmperi! Boureanu şi-a ”biciuit” iubita la piscină, iar, la final… i-a dat ”perversa”!

385
0
SHARE
loading...

Pus în libertate, Cristian Boureanu încearcă să recupereze timpul pierdut. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit alături de iubita lui, la piscină, acolo unde cei doi îndrăgostiţi au fost extrem de… jucăuşi! Boureanu a fost eliberat din Penitenciarul Rahova pe 11 august, după două luni petrecute în arest, fiind încarcerat în dosarul în care este acuzat de ultraj. Fostul deputat a declarat că a fost o experienţă grea şi nu i-a fost uşor să fie departe de familie. (VEZI ŞI: Poliţiştii au intrat în alertă…Naşa l-a ”corupt” la un şpriţ pe Cristian Boureanu!)

loading...

Cristian Boureanu pare să nu se mai astâmpere, fiindcă a fost atât de încins de apariţia frumoasei Laura, încât a trecut repejor la… “atac”! A început prin a o “biciui” cu paiul, finalizând printr-o trântă pasională. Laura Dincă nu s-a lăsat mai prejos şi a contraatacat, încercând să-l lovească în glumă pe Boureanu. Însă, politicianul a fost bine pregătit şi a blocat-o, dându-i “perversa”! Cu zâmbetul pe buze, i-a prins mâinile şi a oprit tentativa Laurei de a-l lua la palme, continuând apoi joaca pe malul piscinei.

Cei doi au savurat fiecare clipă petrecută împreună, având grijă să încingă şi mai mult atmosfera cu sărutări pasionale şi pipăieli fără perdea. Micile picanterii i-au făcut pe Boureanu şi tânăra lui iubită să aibă constant pe chip un zâmbet larg. Ce-i drept, Boureanu a fost luat prin surprindere de decizia autorităţilor, iar perioada petrecută în spatele gratiilor, departe de mai tânăra lui iubită, l-a făcut cu siguranţă să ducă dorul momentelor petrecute în compania Laurei! (NU RATA PE CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România: Video EXCLUSIV cu fostul deputat în timp ce… Cristian Boureanu s-a pocăit, iar noi avem dovada filmată!)

Cristian Boureanu a stat două luni după gratii după ce a lovit un poliţist

În seara zilei de 8 iunie, Cristi Boureanu a iscat un scandal de proporţii cu oamenii legii. Fostul parlamentar a lovit un poliţist în zona inghinală şi i-a prins mâna în portiera maşinii. Omul legii l-a făcut, instananeu, KO, cu un pumn plasat în maxilar. Fostul deputat a stat în arest două luni şi riscă o pedeapsă de trei ani de închisoare. Între timp însă, poliţistul care l-a lovit pe Cristian Boureanu face obiectul unei cercetări disciplinare şi, în plus, are deschis şi un dosar penal pentru faptele sale

loading...