Andreea Bălan a spus motivul pentru care călătoreşte, în direct: “Eu, dacă...

Andreea Bălan a spus motivul pentru care călătoreşte, în direct: “Eu, dacă nu plec din două în două luni …”

251
0
SHARE
loading...

Andreea Bălan a vorbit în direct, în cadrul emisiunii “Răi da’ Buni”, difuzată pe Antena Stars, despre călătoria în care se află alături de George Burcea, fiica sa, Ella, dar alături şi de mamă. De asemenea, aceasta a spus motivul pentru care trebuie să meargă în vacanţe şi unde va pleca în următoarele luni. 

loading...

Andreea Bălan se află, în prezent, în prima călătorie în trei. Aceasta a povestit cum micuţa sa se distrează de minune în vacanţă şi cât de fericită este.

“E prima vacanţă cu Ella, în trei. Am filmat cum căram un căruţ şi urcam scări. Sunt foarte multe scări, aici în Dubrovnik. Dar e foarte frumos, lăsând la o parte greutăţile, programul, până la urmă e frumos pentru că o ai aproape şi te bucuri de ea. Ea (n.r. Ella), văzând alte lucruri decât pereţi, mă gândesc că creieraşul ei (n.r. copilului) se dezvoltă mai bine, pentru că vede copii, nume, simt ca e foarte fericită. (…) Am urcat pe munte şi ţipa că vrea să meargă pe pietricelele de munte, pentru că era ceva nou pentru ea”, a povestit cântăreaţa Andreea Bălan.

Cântăreaţa a vorbit şi despre viitoarele vacanţe alături de soţ şi micuţa Ella.

“Am mai programat o vacanţă doar noi trei în Cipru în noiembrie. Eu, dacă nu plec din două în două luni, simt că o iau razna. (…) Călătoriile cu familia sunt cele mai frumoase. În ianuarie plecăm singuri în America”, a relatat artista.

“Mâine mergem în Muntenegru, într-un oraş la o oră de Dubrovnik”, a spus Andreea Bălan.

Înainte de a discuta despre vacanţa în care se află artista alături de soţ, fetiţă şi mamă, aceasta a avut o discuţie cu Ozana Barabancea despre silueta pe care o are.

“Vreau să-i mulţumesc Andreei Bălan, pe această cale, pentru că ea m-a determinat să fac operaţia”, a spus Ozana Barabancea, în emisiunea “Răi da’ Buni”, difuzată pe Antena Stars.

“Eu de mult timp îi tot spuneam, eu sunt curajoasă, nu mi-e frică de nimic, (…) dacă e nevoie de acea operaţie, trebuie să o faci”, i-a spus Andreea Bălan vedetei Ozana Barabancea.

 

loading...