Inspirația l-a salvat pe Victor Pițurcă: ”Am vrut să-l scot pe Fortes,...

Inspirația l-a salvat pe Victor Pițurcă: ”Am vrut să-l scot pe Fortes, dar m-am răzgândit!”

154
0
SHARE
loading...

Craiova – Iași 1-1 | Oltenii s-au împiedicat din nou pe teren propriu și au ratat șansa de a urca pe primul loc în clasament. Echipa lui Victor Pițurcă a fost condusă de moldoveni, care au deschis scorul chiar prin fostul jucător al formației din Bănie, Andrei Cristea. Antrenorul alb-albaștrilor a fost salvat de Carlos Fortes.

loading...
loading...

La finalul jocului, Pițurcă a recunoscut că ar fi vrut să-l schimbe pe Fortes, dar s-a gândit să mai lase acea lovitură liberă, iar atacantul portughez a reușit să marcheze.

Inițial am vrut să-l schimb pe Fortes și să-l bag pe Ivan vârf. M-am schimbat imediat pentru că Fortes a jucat bine, iar Ivan a fost mai obosit”, a recunoscut Pițurcă la final.

Craiova – Iași 1-1 | Pițurcă va da șansa fiecărui jucător

Victor Pițurcă susține că va da șansa fiecărui jucător să demonstreze că merită să joace încă de la început în echipă. Fortes se află la primul gol pentru olteni, în acest sezon, în Liga 1.

Fiecare jucător are șansa lui. La fiecare o să le vină rândul, depinde cum muncesc la antrenament și în ce formă sunt. Dacă joacă bine pot să rămână în echipă. Avem un lot mare și numai el decide dacă intră în echipă, nu eu”, susține Pițurcă.

Craiova – Iași 1-1 | Pițurcă mai are nevoie de timp

Pițurcă susține că mai are nevoie de timp pentru ca echipa din Bănie să arate exact așa cum își dorește el.

Mai avem nevoie de timp. Nu poți să rezolvi într-o lună toate lucrurile. Mai am nevoie de timp, dar sunt mulțumit de jocul echipei”, a mai spus Pițurcă.

Craiova – Iași 1-1 | Pițurcă a deplâns lipsa lui Cicâldău

Victor Pițurcă a deplâns lipsa lui Cicâldău din echipa sa. Mijlocașul a fost suspendat pentru partida cu Iași, iar antrenorul oltenilor consideră că altul ar fi fost rezultatul cu el în teren.

Am dominat jocul, dar sunt nemulțumit că nu ne-am creeat mai multe ocazii. Noi trebuie să marcăm goluri. Mai ales aici la Craiova. Poate dacă ar fi fost Cicâldău poate altul ar fi fost rezultatul.

În prima repriză am avut un fault clar și fundașul merita galben, dar nu putem da vina pe nimeni”, a încheiat Victor Pițurcă.

Sursa: digi sport

loading...
loading...