Home Stiri Fostul director al unei școli din Bolton a fotografiat fantoma unui copil....

Fostul director al unei școli din Bolton a fotografiat fantoma unui copil. Imaginea îți dă fiori reci pe șira spinării

128
0
loading...

Bill Bradbury, fost director al unei școli, a fotografiat ceea ce pare a fi fantoma unui copil la Victoria Hall, o clădire veche de 121 de ani din orașul Bolton, Greater Manchester.

loading...
loading...

Fostul director al unei școli din Bolton a fotografiat fantoma unui copil

O figură înfricoșătoare, asemănătoare unui copil, se poate observa în imaginea publicată de jurnaliștii publicației The Mirror – entitatea a fost imortalizată mai jos de o sală de spectacole de la Victoria Hall.

Fostul dascăl englez a împărtășit poza pe social media, crezând că va atrage oamenii care iubesc clădirile încărcate cu istorie, pentru că nu remarcase apariția fantomatică. Unii dintre localnici au văzut însă entitatea.

“Această zonă este neobișnuită și, eu bănuiesc că este puțin explorată. Este sub nivelul multor centre ale orașului Bolton, fiind la nivelul râului Croal”, a spus Bill Bradbury, potrivit sursei citate mai sus.

Unul dintre internauți a precizat într-un comentariu: “Cu siguranță există un băiat în partea stângă, sus”.

upă cum puteți vedea în poza realizată de Bill Bradbury, capul și umerii unui copil par să se vadă destul de bine.

“Am văzut fața doar când cineva a remarcat-o în fotografia mea”, a mai mărturisit fostul director de școală, conform The Mirror.

Unii dintre oamenii care au vizitat Victoria Hall, care s-a deschis în 1900, au povestit că ar fi auzit voci înfricoșătoare și au simțit o atingere spectrală pe umerii lor. Câțiva localnici sunt convinși că locul este bântuit de o fantomă numită Ada – care a fost membră a bisericii în anii 1950.

sursa:https://www.cancan.ro/fostul-director-al-unei-scoli-din-bolton-a-fotografiat-fantoma-unui-copil-imaginea-iti-da-fiori-reci-pe-sira-spinarii-20398837

loading...
loading...