Home STIRI SPORTIVE Situațiile medicale de la FCU. Ce se întâmplă cu Răducanu, Baeten, Negru,...

Situațiile medicale de la FCU. Ce se întâmplă cu Răducanu, Baeten, Negru, Popa și Diallo!

114
0
loading...

Eugen Trică are unele probleme de lot înaintea partidei cu Poli Timișoara.

loading...
loading...

FC Universitatea Craiova se pregătește pentru partida cu Poli Timișoara, iar Eugen Trică are parte și de vești bune, dar și de vești mai puțin bune. În continuare, fundașul central al Științei Bradley Diallo se pregătește separat după ce a suferit o ruptură musculară în timpul partidei cu Concordia Chiajna din urmă cu mai bine de o lună.

Tot în plină perioadă de recuperare se află și goalkeeperul Științei, Robert Popa, 18 ani, cel care a suferit și el o ruptură musculară în urmă cu două săptămâni. La rândul său, Radu Negru, ieșit accidentat încă din primele minute ale partidei de la Mioveni, are în continuare dureri, iar luni este programat de șefii Științei pentru efectuarea unui ecograf. În schimb, Robert Răducanu, ieșit și el accidentat în timpul meciului din prima etapă din play-off-ul Ligii a doua, nu are nimic grav și s-a antrenat normal în cursul zilei de duminică.Tot normal s-a antrenat și mijlocașul formației FC Universitatea Craiova, William Baeten, cel care a avut nevoie de un repaus de câteva zile după o contractură musculară.

sursa: https://editie.ro/index.php/fc-universitatea/10617-exclusiv-situatiile-medicale-de-la-fcu-ce-se-intampla-cu-raducanu-baeten-negru-popa-si-diallo

loading...
loading...