Home Monden Carmen de la Sălciua, în relație cu un bărbat celebru? Cu cine...

Carmen de la Sălciua, în relație cu un bărbat celebru? Cu cine a fost surprinsă cântăreața

149
0
loading...

Carmen de la Sălciua a petrecut câteva zile împreună cu un bărbat celebru. Cântăreața nu a precizat ce fel de întâlnire au avut, însă cert este că ea a făcut și o fotografie cu el care a ajuns în văzul tuturor.

loading...
loading...

Ionuț Merkez este bărbatul alături de care a fost surprinsă fosta soție a lui Culiță Sterp, cunoscut mai mult publicului precum Ionuț Frumușelu.

Cei doi au stat împreună câteva zile la Alba Iulia.

”Au stat unul lângă celălalt, se simțea chimia dintre ei la modul cel mai serios.

Carmen de la Sălciua a râs mai mult ca niciodată, el a flatat-o tot timpul. Chiar dacă este mai mic la vârstă decât Carmen, Ionuț a reușit să o impresioneze la modul cel mai serios. Se plac foarte mult, sentimentul este evident reciprioc, dar, momentan, nu sunt împreună. E adevărat, amândoi au decis să se mai vadă, sunt, practic, în tatonări, cu atât mai mult cu cât niciunul dintre ei nu este genul care să se arunce într-o relație în acest moment.

Dar, la cum se comportă unul cu celălalt, se poate vedea cu ochiul liber că se plac și ca bărbat și femeie. Dar, cu sigurnață, nu vom vorbi de o relație între ei doi până, cel puțin, după Paște, mai ales că amândoi postesc. De fapt, asta i-a și apropiat atât de mult și de repede, credința…”ne-a spus, în exclusivitate, un apropiat de-al frumoasei Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua nu vrea pe oricine lângă ea
”Eu, acum, chiar dacă sunt cunoscută, vreau un bărbat care să nu mă dorească pentru că sunt Carmen de la Sălciua. Să mă dorească pentru că sunt Carmen, pentru cum sunt eu, nu cum sunt ca artistă.
Dar știu că asta este destul de greu pentru că el trebuie să fie puternic. Adică, să ne înțelegem, nu mă interesează situația lui financiară, nu mă interesează ce are, ce știe, ce nu are… Mă interesează să fie puternic, suficient de puternic să mă accepte și cum sunt ca om, dar să mă susțină și ca artistă. Eu sunt o femeie puternică acum, așa mă consider, iar alături de un bărbat puternic cred că putem muta munții din loc. Și, pentru mine, o spun sincer, este important să creadă în Dumnezeu, cred că un om fără frica lui Dumnezeu se poate descurca greu și într-o relație ”, ne-a spus, acum ceva vreme, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua.

sursa:https://www.cancan.ro/carmen-de-la-salciua-in-relatie-cu-un-barbat-celebru-cu-cine-a-fost-surprinsa-cantareata-20398526

loading...
loading...