Ce declară un antrenor învins cu 5-0: “E o ruşine, am avut...

Ce declară un antrenor învins cu 5-0: “E o ruşine, am avut o discuţie cu jucătorii…” Discursul lui Florin Marin după înfrângerea la scor cu CS U Craiova

601
0
SHARE
loading...

Florin Marin, antrenorul echipei FC Voluntari, a declarat, sâmbătă, după înfrângerea formaţiei sale în deplasare cu CS U Craiova, scor 0-5, că este nemulţumit de atitudinea jucătorilor săi şi de numărul mare de erori făcute de către aceştia.

loading...

Pe arena Extensiv din Craiova, Nuno Rocha (33′), Nicuşor Bancu (44′), Alexandru Băluţă (48′, 66′) şi Andrei Ivan (80′) au marcat pentru gazde.

“Normal că sunt dezamăgit de joc şi de rezultat. Craiova a fost mai agresivă decât noi, a câştigat mai toate duelurile. Am pierdut foarte multe mingi în treimea noastră. Am fost surprinşi pe tranziţia negativă. Adversarii au profitat de spaţii şi au fructificat ocaziile, având jucători de valoare, de viteză, care profită şi nu iartă.

Este o ruşine şi sper să învăţăm cu toţii din această lecţie. Am avut o discuţie cu jucătorii după meci, dar nu am vrut să spun prea multe la cald. Vom face o analiză amănunţită, cred că a fost un accident. Dacă nu vom învăţa din acest meci şi nu vom schimba atitudinea, vom avea o viaţă grea.

Mai sunt meciuri foarte grele în perioada următoare. Obiectivul nostru n-a fost niciodată play-off-ul, iar acum sunt şanse foarte mici. Trebuie să facem paşii corecţi, anul trecut am evitat retrogradarea la meciurile de baraj. Craiova a arătat foarte bine, au un antrenor cu experienţă, sunt echilibraţi în toate compartimentele şi au jucători care fac diferenţa”, a declarat Florin Marin după meci, la DigiSport.

FC Voluntari este pe locul 10 în clasamentul Ligii 1, cu 25 de puncte, la şapte lungimi de ultimul loc eligibil pentru play-off. În runda următoare, FC Voluntari va evolua împotriva echipei FC Steaua Bucureşti, pe Arena Naţională.sursa: prosport.ro

loading...