Rămân modeşti după 5-0 cu Voluntari: “Au avut o prestaţie solidă, am...

Rămân modeşti după 5-0 cu Voluntari: “Au avut o prestaţie solidă, am dat goluri din ocazii nu aşa de clare”. Mulţescu anunţă ce urmează pentru CS U Craiova după ce a depăşit FCSB în clasament

501
0
SHARE
loading...

Gheorghe Mulţescu, antrenorul echipei CS U Craiova, s-a declarat rezervat după victoria categorică a formaţiei sale pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 5-0, sâmbătă, în etapa a 22-a din Liga 1.

loading...

Extensiv din Craiova, Nuno Rocha (33′), Nicuşor Bancu (44′), Alexandru Băluţă (48′, 66′) şi Andrei Ivan (80′) au marcat pentru gazde.

“În primul rând, vreau să spun că am avut probleme mari în apărare înainte de meci şi am fost pus în postura să schimbăm. Acka a acuzat o stare febrilă. Rezervă mea a fost alimentată şi de prestaţia solidă a Voluntariului, au făcut presing sus. A trecut mult să scoatem mingea de la ei, pasau bine, au jucători foarte tehnici. Am dat goluri din ocazii nu aşa clare, dar nu contează, ne-am descătuşat după primele două goluri.

Terenul a fost destul de greu, dar un progres faţă de ce era acum 4-5 zile. Era important să nu facem greşeli în apărare şi am jucat exact. A fost doar un meci, nu e nimic rezolvat pentru play-off, trebuie să mai muncim pentru a ne asigura prezenţa acolo. Apoi, în play-off e o altă poveste”, a declarat Mulţescu după meci, pentru DigiSport.

CS U Craiova a acumulat 40 de puncte şi se află pe ultima treaptă a podiumului, la egalitate cu FC Steaua Bucureşti şi la două puncte de FC Viitorul, care va evolua în deplasare, cu Dinamo. În runda următoare, formaţia din Craiova joacă în deplasare, cu FC Botoşani. sursa: prosport.ro

loading...