Home STIRI SPORTIVE Andrei Ivan, salvarea României în preliminariile Campionatului Mondial!

Andrei Ivan, salvarea României în preliminariile Campionatului Mondial!

176
0
loading...

Crezi că tricolorii ar fi arătat diferit în meciurile cu Armenia și Germania dacă Ivan ar fi fost pe teren?

loading...
loading...

Andrei Ivan a fost cel mai bun fotbalist al Craiovei în partida disputată împotriva celor de la FCSB. Mulți antrenori au încercat să îl facă pe Ivan un vârf veritabil, dar numai Ouzounidis a reușit să scoată tot ce e mai bun din tânărul atacant.

Mirel Rădoi a dus lipsă de atacanți la ultimele meciuri ale naționalei. Keseru și Pușcaș au fost singurele vârfuri pe care selecționerul le-a convocat și, din păcate pentru reprezentativa României, sunt șanse mici să apară alte variante în viitorul apropiat. Alibec abia s-a recuperat după o accidentare destul de serioasă, iar de Andone nu se mai aude nimic de luni de zile. Totuși, Andrei Ivan joacă din ce în ce mai bine și, dacă Ouzounidis nu îl va trece în banda stângă pentru a-i face loc lui Koljic, Craiova mai poate da un fotbalist la națională pe lângă Bancu și Cicâldău.

Sorin Cârțu are încredere în Ivan și crede că dacă se juca meciul cu FCSB înainte de a se face ultimele convocări, iar atacantul avea această evoluție, Rădoi l-ar fi chemat cu siguranță.

Cred că dacă era meciul ăsta era sigur convocat şi ar fi fost introdus şi ca titular. Şi el a avut evouţii fluctuante, aşa că nici nu a prezentat o consecvenţă, o continuitate în evoluţii să îi prezinte lui Mirel. Cum a arătat aseară, ăsta este atacantul care trebuie şi calităţile pe care le are el, aşa trebuie să fie meci de meci. Arătăm într-un anumit mod şi parcă avem o orgnizare a jocului mai bună. Mai multă conlucrare între mijlocaşi, mai preocupaţi de ambele faze, mai multă disciplină tactică. E bine, să ţină cât mai mult. Să mergem pe drumul ăsta şi sigur vor fi rezultate mult mai pozitive decât a fost aşa”, a spus Cârțu, la Look Sport.

Naționala României a învins Macedonia de Nord, 3-2, în debutul preliminariilor CM 2022, însă apoi a pierdut partidele cu Germania, 0-1, și Armenia, 2-3.

Clasamentul grupei

Armenia33006-29
Macedonia de Nord32019-46
Germania32015-26
România31025-63
Islanda31024-63
Liechtenstein30031-100

sursa: https://3minute.net/andrei-ivan-la-nationala/

loading...
loading...