Home Stiri Chef de chef, dat de primarul din Motru!

Chef de chef, dat de primarul din Motru!

256
0
loading...

Fără frică în pandemie! Au curs dedicațiile pentru edil!

loading...
loading...

Mai mulți gorjeni, printre care și primarul din Motru, Cosmin Morega, au participat duminică seara la o petrecere cu ocazia unei zile de naștere.

Cheful a fost transmis live, chiar de edil, pe pagina sa de Facebook, scrie igj.ro. Dedicațiile au curs în șir pentru „cel mai tare primar posibil din câți au existat vreodată la Motru”.

Invitații nu au respectat măsurile sanitare anti-COVID și nici ora de intrat în case. În acest sens, poliția s-a autosesizat și i-a amendat pe invitați, inclusiv pe primar.

„Ca urmare a imaginilor apărute în spaţiul public, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Motru s-au sesizat şi au efectuat verificări, constatând faptul că, în seara zilei de 4 aprilie a.c., şase persoane s-ar fi reunit cu ocazia aniversării unuia dintre cei şase bărbaţi, organizând o petrecere, în aer liber, fără a purta masca de protecţie. Pentru nerespectarea restricţiilor prevăzute în acest sens de Legea 55/2020, poliţiştii au luat măsura sancţionării participanţilor la activitate, fiind aplicate 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.000 lei”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Gorj.

foto: igj.ro

sursa: https://3minute.net/chef-motru/

loading...
loading...