Home Monden Sebastian Vlădescu, la un pas de „fericire”. Cum era să primească milionarul...

Sebastian Vlădescu, la un pas de „fericire”. Cum era să primească milionarul amendă, deși purta masca de protecție

146
0
loading...

Sebastian Vlădescu întoarce banii cu lopata, însă o amendă cu siguranță nu l-ar fi încântat prea tare pe milionar. Chiar și așa, pentru ce oare ar fi fost pe cale să primească acesta amendă, pentru că paparazzi SpyNews.ro l-au surprins pe acesta cu masca de protecție pe figură chiar și în timp ce se afla la masă. Care ce s-a întâmplat de fapt!

loading...
loading...
  • Sebastian Vlădescu, la un pas de a întoarce portofelul pe dos
  • Cum a fentat milionarul o „frumusețe” de amendă

De ce vorbim de infracțiuni? Pentru că milionarul nostru a onorat invitația prietenilor săi de a li se alătura la masa unui restaunt luxos din Capitală, însă legea a dat-o uitării, mai ales după cum se vede în imaginile surprinse se paparazzi noștri, șocați și ei de felul în care Sebastian Vlădescu și-a parcat mașina fix pe trecerea de pietoni, blocând astfel accesul trecătorilor pe trotuar.

Sebastian Vlădescu, la un pas de „fericire”, deși în aparență respecta legea

Sebastian Vlădescu nu se mai află la prima tinerețe, însă îndeletnicirile sale rebele parcă sunt la fel ca pe vremuri. Și deși întoarce banii cu lopata și își permite orice și-ar putea dori un om, nimănui nu îi aduce zâmbetul pe buze un proces verbal de primire a unei amenzi, că totuși e criză, și oricâte milioane ar avea în cont, măcar să fie date în scopuri nobile, nu pentru infracțiuni. Ia raptul că bolidul a fost lăsat complet la întrebare îl demosntrează și bătrânelul care, cu greu, ocolește mașina milionarului pentru a ajunge pe stradă, spijinindu-se într-un baston. Între timp, Sebastian Vlădescu se delecta cu bucatele comandate, iar mai apoi, cu o țigară învelită într-o foiță luxoasă de culoare neagră, semn că viciul său este destul de costisitor, doar vrea tot ce e mai bun pentru el. Surprinzător, după ce a terminat de mâncat, milionarul și-a pus masca de protecțe, pentru că are deja o vârstă și nu ar vrea să sfârșească pe patul vreunui spital. Bine, nu purta masca exact așa cum ar fi trebuit, nasul nefiind acoperit, însă cei doi polițiști care tocmai ce treceau pe strada din fața lui nu ar fi avut nici un motiv să îl legitimeze, mai ales că încă se află la masa restaurantului. Și culmea, nici mașina nu i-au văzut-o fiind așezată anapoda. Însă vederea celor doi l-a cam speriat pe milionar, astfel că la scurt timp, acesta s-a ridicat de la masă, și-a luat rapid rămas bun de la amicii lui, iar ajuns lângă mașina lui de mulți cai putere, s-a urcat la volan și a demarat înainte ca alți agenți să observe greșeala făcută de el în trafic.sursa: https://spynews.ro/paparazzi/sebastian-vladescu-la-un-pas-de-fericire-cum-era-sa-primeasca-milionarul-amenda-desi-purta-masca-de-protectie-paparazzi-251407.html

loading...
loading...