Home STIRI SPORTIVE Andrei Ivan: „Avem un an foarte bun. Nu trebuie să ne timorăm!”

Andrei Ivan: „Avem un an foarte bun. Nu trebuie să ne timorăm!”

105
0
loading...

Nouarul Universității Craiova nu disperă după semieșecul de pe Oblemenco cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Universitatea Craiova – Sepsi 0-0, al treilea meci la rând fără gol marcat de către oamenii lui Mihai Rotaru. Dar atacantul în care-și pune speranțele patronul, Andrei Ivan, nu este îngrijorat.

loading...
loading...

Ajuns rezervă de lux, atacantul repatriat pentru 1.5 milioane de euro din Rusia, a spus după evoluția groaznică a alb-albaștrilor cu Sepsi: „A fost un meci foarte greu. Trebuia să câștigăm. În prima repriză a fost zăpadă, se oprea mingea. În partea a doua s-a dat la o parte zăpada și am putut să pasăm, ne-am creat ocazii”.

Craiova – Sepsi 0-0! Optimism în tabăra gazdelor!

În ciuda rezultatului și evoluției echipei, Ivan este inimaginabil de optimist: „Avem un an foarte bun. Nu trebuie să ne timorăm că nu ne-a ieșit azi. Trebuie să mergem să câștigăm la Astra”.

Doar în privința e un pic îngrijorat, explicând astfel zvonurile privitoare la un împrumut la FC Argeș: „Nu am avut un an așa foarte bun. Am avut și o accidentare care m-a ținut mult. Trei luni nu au putut să joc, doar m-am antrenat”.

Craiova – Sepsi 0-0, la capătul a 90 de minute în care oltenii au tras o singură dată periculos la poarta adversă, prin Cicâldău, după o oră de joc. sursa: https://3minute.net/craiova-sepsi-0-0-ivan/

loading...
loading...