Home STIRI SPORTIVE Papură a găsit vinovatul după Craiova – Sepsi 0-0!

Papură a găsit vinovatul după Craiova – Sepsi 0-0!

130
0
loading...

În direct, Ionel Dănciulescu a susținut că Mihai Rotaru ar trebui să ia în calcul înlocuirea actualului antrenor al alb-albaștrilor.

Corneliu Papură consideră că remiza cu Sepsi se datorează în mare măsură suprafeței de joc care nu a fost deszăpezită la timp. „O primă repriză în care terenul și-a pus amprenta asupra spectacolului. A fost hazard. În repriza a doua am avut 2-3 situații de poartă. Per-ansamblu este un rezultat echitabil”, a spus Papură. Antrenorul oltenilor a insistat pe factori colaterali gen vreme, suprafețe de joc, după prestația groaznică a elevilor săi: „Să sperăm că terenurile pe care vom juca nu vor afecta integritatea jucătorilor. Sperăm că ele vor fi practicabile, iar spectacolul fotbalistic să fie cât mai bun. Vom vedea atunci cum va fi meciul cu Astra, cum va fi vremea, cum va fi terenul. Să vedem ce putem alinia. Trebuie să ne adaptăm terenului și să câștigăm”. Despre eliminarea lui Screciu, antrenorul Papură a spus: „Nu pot să-mi dau seama cum a luat Screciu roșu, din poziția în care eram”.

loading...
loading...

Danciulescu spune că se impune destituirea lui Papura dupa Craiova – Sepsi 0-0

Aflat în platoul DigiSport, Ionel Dănciulescu a spus: „Craiova are nevoie de un antrenor cu experiență, care să poată transmite mesaj jucătorilor”. sursa: https://3minute.net/corneliu-papura-craiova-sepsi-0-0/

loading...
loading...