Acasă Stiri Un bărbat din Arad și-a prins iubita că îl înșală într-o parcare,...

Un bărbat din Arad și-a prins iubita că îl înșală într-o parcare, apoi l-a împușcat și înjunghiat pe amantul acesteia. Femeia a fost lovită până a leșinat. Ce a urmat —

385
0

O criză șocantă de gelozie s-a încheiat în cătușe pentru un bărbat din Arad! Individul și-a surprins iubita cu altcineva în parcarea unui supermarket și l-a împușcat pe rival, iar pe femeie a lovit-o cu brutalitate.

RECLAMĂ

Victimele au ajuns la spital, iar starea bărbatul de 55 de ani este delicată.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Episodul șocant s-a petrecut dupa ce agresorul și-a surprins partenera de viață cu un bărbat, în mașină, în parcarea unui supermarket. Omul lucra de ani buni în Germania și plănuia, se pare, să se răzbune pe femeie.

Martor: „A declarat că-i urmărea de vreo 4 ani de zile, că-l înșela și-i mânca toți banii cu amantul. A avut pistol la el.”

Individul a mers la mașină, lângă geamul şoferului, şi a tras cu arma spre bărbatul de 55 de ani. L-a nimerit în zona capului. Apoi s-a năpustit și asupra femeii, pe care a lovit-o atât de puternic încât aceasta a leşinat. În acel moment, individul a observat că bărbatul se mişca. L-a atacat din nou și l-a înjunghiat în zona gâtului.

Martorii au fost cei care au sunat după ajutor. Poliţiştii chemaţi de urgenţă l-au găsit pe agresor la faţa locului şi l-au reţinut imediat. În acelaşi timp, victimele au fost transportate în grabă la spital. Bărbatul a intrat imediat în operaţie, iar medicii fac eforturi să îi salveze viaţa.

Simina Roz, purtător de cuvânt Spitalul Județean Arad: „A ajuns la spital în stare critică cu plăgi multiple în zona feței și cervicală. Leziunea din zona cervicală a fost provocată de un obiect ascuțit aflat încă în plagă.”

Atacatorul a fost reținut pentru tentativă de umor și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: StirilePROTV

RECLAMĂ
Articolul precedent„Am plâns de mi-a venit rău!” Mira, cu lacrimi în ochi pe Instagram. Artista trece prin momente cumplite
Articolul următorPrimarul din Rediu, luat în vizor de DNA, ar fi aranjat un concurs de angajare. Candidatul a știut subiectele dinainte