Acasă Monden Sorina Manelista, prima reacție, după ce Nicolae Guță a mărturisit că i-ar...

Sorina Manelista, prima reacție, după ce Nicolae Guță a mărturisit că i-ar fi dat foarte mulți bani: „Nu am cerut niciun ajutor”

533
0

Deși vreme de mai bine de zece ani au format un cuplu frumos, între Sorina Manelista și Nicolae Guță nu mai e loc decât de discuții în contradictoriu. În exclusivitate pentru Antena Stars, Sorina a oferit o reacție neașteptată, după ce manelistul a mărturisit că i-ar fi oferit foarte mulți bani în trecut.

RECLAMĂ

Cu toții știm că Sorina Manelista se confruntă cu probleme de sănătate grave și trece prin momente de-a dreptul grele. Cel ce i-a oferit bani pentru transplant este Tzancă Uraganu, care s-a ținut de promsiune, după ce i-a atras atenția lui Nicolae Guță.

Sorina Manelista, prima reacție, după ce Nicolae Guță a mărturisit că i-ar fi dat foarte mulți bani

În exclusivitate pentru Antena Stars, Sorina Manelista a oferit o primă reacție, după ce Nicolae Guță respingea toate acuzațiile, susținând că el i-a oferit mulți bani în trecut. Ei bine, Sorina a ținut să-l contrazică!

Sorina Manelista susține că tărie că Nicolae Guță nu i-a oferit niciun ban cât timp au fost împreună. Cu atât mai mult, aceasta a ținut să precizeze că nu i-a cerut ajutorul, iar tot ce își dorește de la el este să înceteze să o mai vorbească de rău.

„Nu am cerut niciun ajutor de la Guță, mie nu mi-a dat în viața lui un ban, un leu, să nu mintă, că nu ne jucăm cu Dumnezeu. Am evitat întotdeauna să îl vorbesc de rău, am evitat întotdeauna să vorbesc la adresa lui… în nume de rău, deci îl rog frumos, dacă Nicolae Guță o să vadă la televizor mesajul meu, îl rog frumos să nu mai vorbească la adresa mea pentru că eu nu am vorbit de el niciodată și nu am apelat la el, și mie Guță nu mi-a dat în viața lui un ban”, a mărturisit Sorina Manelista, în cadrul emisiunii Star News, pe Antena Stars.

Ce a mărturisit
Deși i-a fost alături o bună perioadă de timp se confruntă cu probleme grave de sănătate, Nicolae Guță nu a „sărit” să o ajute. Cu atât mai mult, Sorina Manelista susține că ea i-a dat, de fapt, bani artistului.
„Dacă eu am avut bani, am avut pe munca mea, pe vocea mea. Și să nu mai spună că el mie mi-a dat bani… că nu mi-a dat, i-am mai dat eu lui și copiilor lui. Toată viața am umblat la imaginea lui, dacă Guță nu intra în viața mea, Guță nu era astăzi cine este”, a adăugat aceasta.
Sorina Manelista a ținut să precizeze că ea l-a ajutat pe Nicolae Guță să devină cine este astăzi.

sursa:https://spynews.ro/monden/emisiuni-tv/sorina-manelista-prima-reactie-dupa-ce-nicolae-guta-a-marturisit-ca-iar-fi-dat-foarte-multi-bani-nu-am-cerut-niciun-ajutor-281577.html

RECLAMĂ
Articolul precedentJudecătorii au dat liber Jandarmeriei să gazeze români până la moarte / Angajata MAI condamnată inițial pentru că a ucis un suspect cu un spray paralizant deținut ilegal, achitată definitiv
Articolul următorCine este Iulia Burcea, viitoarea soție a lui George Simion. Ce meserie are şi din ce face bani