Acasă Stiri Situație scandaloasă în cazul minorei care a fost sedusă de un loverboy...

Situație scandaloasă în cazul minorei care a fost sedusă de un loverboy celebru, care i-ar putea fi tată / „Poliția îmi râde în față!

360
0

Autoritățile din România se pot mândri cu o nouă realizare: minora sedusă de un loverboy care se laudă că e celebru, după ce a apărut la TV și care i-ar putea fi tată, a renunțat la școală, iar mama disperată este ținta unor anchete, în timp ce bărbatul care face sex cu adolescenta este lăsat să-și vadă de treabă.

RECLAMĂ

Cazul minorei care a fost sedusă de un bărbat care i-ar putea fi tată îi amuză teribil pe polițiștii din județul Ilfov. Cel puțin, asta susține mama adolescentei, care încearcă să o convingă pe aceasta să renunțe la relația interzisă.
„S-a făcut anchetă socială la mine acasă, a fost și C. Valentin chemat la primărie la ancheta socială, iar el a spus că nu-i pasă de ce se va întâmpla, doar așteaptă să facă fata mea 18 ani să se cunune cu ea. (…) Fata mea a fost săptămâna trecută la liceu doar o singură zi, eu nu am acces să vorbesc cu ea, nu este acasă de două săptămâni”, a mărturisit mama minorei.În timp ce bărbatul face sex cu minora în casa în care locuiește cu fiica sa de-o seamă cu amanta și cu alți doi minori, fără a fi deranjat de autorități, mama adolescentei a devenit ținta anchetelor. „Au venit de la primărie asistența socială ieri la mine. (…) El nu o lasă să se duca la liceu. Fata lui C. Valentin care este în liceu același cu fata mea. Pe ea de ce nu o lasă? Dacă era ceva de capul lui, el trebuia să o trimita la liceu, eu nu am niciun control asupra ei, m-am dus iar la poliția Domnești să spun, iar domnul polițai a pus mâna pe telefon l-a sunat pe el, a cerut-o pe fată și a întrebat-o dacă este bine. Atât. Și mi-a spus: Vedeți, doamnă, fata este bine! (…) Poliția din Domnești îmi râde în față, la asistența socială din Domnești am sunat și mi s-a spus că nu a plecat dosarul de la dânșii, iar eu aștept și nu mi se spune nimic”, a mai adăugat femeia.

În cadrul unei conversații cu un reporter SPYNEWS, minora a recunoscut că a făcut sex cu bărbatul în vârstă de aproape 35 de ani – fapt pe care l-a afirmat și în fața poliției. Mama acesteia susține că îi este teama ca fata să nu fie scoasă din țară, pentru a fi obligată să se prostitueze. După ce i s-a adus la cunoștintă situația, un șef din cadrul IPJ Ilfov a afirmat: „Nu este posibil, fiindcă este minoră! Cum să o scoată din țară?”
În timp ce polițiștii speciali cu steluțe pe umeri se întrebau cum ies infractorii din țară, condamnatul Cătălin Cherecheș trecea frontiera, prezentând buletinul altei persoane – semn că asta ar putea fi una dintre metodele folosite de traficanții de carne vie.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/situatie-scandaloasa-in-cazul-minorei-care-a-fost-sedusa-de-un-loverboy-celebru-care-iar-putea-fi-tata-politia-imi-rade-in-fata-322416.html

RECLAMĂ
Articolul precedentBogdan de la Ploiești este tratat precum un „rege” în magazinele exclusiviste din Capitală. Artistul face totul pentru a fi sigur că arată impecabil. Cine i-a fost alături
Articolul următorZodia fericită a lunii ianuarie. Acești nativi vor avea noroc pe toate planurile