Home STIRI SPORTIVE Rotaru, transfer de titlu: “A semnat!”. U Craiova a convins un super...

Rotaru, transfer de titlu: “A semnat!”. U Craiova a convins un super jucător

190
0
loading...

Transfer de titlu la U Craiova, care l-a convins pe Raul Silva (32 de ani) să semneze un contract pe doi din postură de jucător liber, după ce s-a despărţit de Braga. Mihai Rotaru face, astfel, prima mutare pe piaţa transferurilor pentru noul antrenor, Laszlo Balint, căruia vrea să-i facă echipă de titlu.U Craiova a reuşit primul transfer important al verii. Raul Silva, fotbalist care la un moment dat a fost cotat la cinci milioane de euro, a semnat pe doi ani cu oltenii, anunţă presa din Portugalia. Din Portugalia vine şi Raul Silva, de la Braga.

loading...
loading...

Rotaru, transfer de titlu: “A semnat!”. U Craiova a convins un super jucător

După plecarea lui Laurenţiu Reghecampf, Mihai Rotaru l-a instalat pe banca tehnică pe Laszlo Balint, antrenor care are aceleaşi obiective pe banca oltenilor: titlul şi Cupa României. Ca atare, Mihai Rotaru a şi făcut primul transfer în concordanţă cu obiectivele.

Potrivit jurnalistului portughez Pedro Sepulveda, fundaşul central Raul Silva ia drumul Craiovei, cu care a semnat un contract pe doi ani. Silva vine la Craiova din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărţit de Braga, fosta sa formaţie.

În vara lui 2019, Raul Silva era cotat de specialiştii de la transfermarkt.com la cinci milioane de euro.

Lusitanul a evoluat ultima dată la Estoril. Sezonul trecut a strâns 19 partide la Estoril, timp în care a marcat de două ori.

  • 1 – un milion de euro este actuala cota de piaţă a lui Pedro sepulveda în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • sursa:https://orangesport.ro/breaking-rotaru-transfer-de-titlu-a-semnat-u-craiova-a-convins-un-super-jucator-20753866?utm_source=prosport&utm_medium=cross&utm_campaign=Cross

loading...
loading...