Acasă SĂNĂTATE Pune coajă de lămâie pe călcâie în fiecare seară:Am început și eu...

Pune coajă de lămâie pe călcâie în fiecare seară:Am început și eu de 3 zile! Motivul –

693
0

Ai avut o vară plină, iar asta se vede în… călcâiele tale. Mersul pe jos, nisipul, încălțările incomode, toate sunt de vină pentru călcâiele crăpate și pielea îngroșată.

RECLAMĂ

Nu-ți face griji! Poți rezolva această problemă rapid, acasă. Uneori, aceste mici trucuri de casă funcționează mai bine decât tot ce există deja pe piaţă şi ce promite efecte rapide.

Lămâia îți vine în ajutor și de această dată. Taie o lămâie pe jumătate și stoarce-o, pune-o pe călcâie. Încalţă o pereche de şosete şi păstrează lămâia formată pe picior pentru 30 de minute, apoi aplică cremă hidratantă. Pentru rezultate optime, repetă această procedură de 2-3 ori pe săptămână.

Un alt tratament bun pentru călcâie îngroşate este înmuierea picioarelor, pentru o jumătate de oră, în apă caldă, în care arunci doi pumni de sare grunjoasă. Cât stai cu picioarele la înmuiat, relaxează-te la un film sau frunzăreşte o revistă. Nu-ţi poţi imagina cât de moi ţi se vor face călcâiele. Aplică apoi o cremă hidratantă destinată acelei zone, iar ea va intra în piele mult mai bine, păstrând călcâiele moi şi catifelate mai multe zile.

Mierea este folosită pentru capacitatea de a înmuia şi catifela pielea uscată, aspră. Mierea are efect puternic hidratant precum şi proprietăţi antibacteriene, prevenind dezvoltarea microbilor pe suprafaţa respectivă. Dizolvă 250 gr de miere într-o oală de 2-3 litri umplută cu apă, apoi răstoarnă apa într-un recipient în care să îţi ţii picioarele timp de 20 de minute.

Anunț important: Pentru că rețeaua de socializare ne-a cenzurat postările, sunt aproape oprite pentru ca dumneavoastră să nu le mai vedeți, vă rugăm să le dați mai departe, pentru a rezolva această situație!

sursa https://dromania.ro/pune-coa-67786?fbclid=IwAR1KWVC8FeQ8VxiMaI4VS2YyD7FcfFwJQj8I0o08iapMsuO9IRV9clUdm3I

RECLAMĂ
Articolul precedentMiere de albine cu cătină, rețeta miraculoasă pentru 45 de boli ==>
Articolul următorCimbrul: planta vindecatoare: Cum să îl consumi pentru a obține beneficii extraordinare: