Home Monden Psihopata care a încercat să o omoare pe Mirela Vaida, un nou...

Psihopata care a încercat să o omoare pe Mirela Vaida, un nou dosar / Pentru ce a fost chemată în fața judecătorilor!

108
0
loading...

Individa cu probleme psihice care a atacat-o de două ori pe Mirela Vaida și a încercat să o omoare live, în timpul emisiunii „Acces Direct” ar putea ajunge în spatele gratiilor. Îngăduitori cu psihopata Antoanela Grigoraș, judecătorii au condamnat-o în dosarul de distrugere a platoului „Acces Direct” la nouă luni de închisoare, cu amânarea pedepsei pe o perioadă de doi ani. Însă, zilele trecute, magistrații au chemat-o la bară, într-un dosar în care urmează să dispună modificarea pedepsei, ceea ce sugerează că, între timp, Antoanela Grigoraș a mai comis o infracțiune.Conform legii, „pedeapsa pronunţată poate fi modificată, dacă la punerea în executare a hotărârii sau în cursul executării pedepsei se constată, pe baza unei alte hotărâri definitive, existenţa vreuneia dintre următoarele situaţii: concursul de infracţiuni; recidiva; acte care intră în conţinutul aceleiaşi infracţiuni”. Iar cum potrivit portalului instanțelor de judecată individa nu a fost condamnată într-un alt dosar, singura variantă ar fi că individa bolnavă psihic a mai făcut o victimă, după condamnarea din februarie a.c.

loading...
loading...
În timp ce Antoanela Grigoraș s-a ales cu un nou proces, procurorii încă mai fac cercetări în dosarul în care individa este acuzată că a încercat să o ucidă pe Mirela Vaida. În primă fază, procurorii au clasat dosarul, susținând că „terorista” n-a vrut să îi facă rău vedetei atunci când i-a aruncat spre cap o bordură de peste trei kilograme, însă judecătorii au dispus ca ancheta să fie reluată. „Admite plângerea formulată Vaida Elena Mirela, împotriva Ordonanței de clasare nr. 1521/P/2021 a Parchetului de pe lângă Tribunalul București, conformată prin ordonanța nr. 147/II-2/2021 a prim procurorului parchetului de pe lângă Tribunalul București. Desființează soluția atacată și trimite cauza la procuror pentru a completa urmărirea penală. În temeiul disp. art. 275 al. 3 din C.pr.p., cheltuielile judiciare avansate de către stat, rămân în sarcina acestuia. Definitivă”, au hotărât judecătorii, în noiembrie 2021. Iar de atunci, procurorii cercetează…În urmă cu un an, când era închisă în Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Pădureni–Grajduri din județul Iași, Antoanela Grigoraș a mărturisit reporterilor SPYNEWS că ar putea ieși oricând, dacă își găsesște un tutore. „Doctorii au zis că sunt bine acum, dar nu pot să ies până când nu găsesc un îngrijitor, un tutore. Trebuie cineva care să dea o semnătură, că are grijă de mine și… gata! Pot să ies. M-am făcut bine. Îmi mai trebuie doar cineva care să semneze pentru mine. (…) Îmi pare rău pentru ce am făcut. Nu mai fac! Lămâia m-a pus să mă dezbrac și să intru la Acces Direct. Mi-a zis că Mirela Vaida are să ne dea bani”, a declarat Antoanela Grigoraș în exclusivitate pentru SPYNEWS, din spatele gratiilor, în timp ce o angajată a spitalului de psihiatrie asista la conversație.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/psihopata-care-a-incercat-sa-o-omoare-pe-mirela-vaida-un-nou-dosar-pentru-ce-a-fost-chemata-in-fata-judecatorilor-280985.html

loading...
loading...