Acasă Stiri Prietena lui Manea, prima reacţie după cele întâmplate la Cesena: Ce a...

Prietena lui Manea, prima reacţie după cele întâmplate la Cesena: Ce a promis că va face după Euro 2019

491
0

Pentru iubita lui Cristi Manea meciul cu Franţa U-21, care a trimis naţionala de tineret în semifinalele Campionatului European, va fi mereu unul de tristă amintire.
Cristi Manea şi Alina au trăit o experienţă traumatizantă la finalul meciului de luni cu Franţa U-21, însă, deocamdată, şi-au propus să treacă peste acest incident, deoarece pentru România U-21 urmează un duel capital, joi (ora 19.00, TVR 1), în semifinalele Campionatului European.

RECLAMĂ

Tocmai în această idee, Manea a şi vorbit, în premieră, după cele întâmplate luni, acordând un amplu interviu despre partida cu Germania U-21 pentru site-ul UEFA. Iar prietena lui, contactată de prosport.ro, a oferit o scurtă declaraţie despre incidentul de la începutul săptămânii.

Ce a spus prietena lui Manea?

*Acum sunt bine. Nu vreau să vorbesc despre acest subiect acum. Nu doresc să îi perturb pe băieţi cu acest incident minor. După turneu avem timp să discutăm despre toate lucrurile. Acum meciul cu Germania este cel mai important.

Euro 2019, semifinale, joi
România U-21 – Germania U-21 19.00, TVR 1

Spania U-21 – Franţa U-21 22.00, TVR 1

*Finala e programată pentru duminică, la Udine, de la ora 21.45

Sursa: Adevarul

RECLAMĂ
Articolul precedentGigi Becali vrea să achite clauza de cumpărare a lui Cicâldău, de 7 milioane de euro
Articolul următorMApN: Situaţia Cimitirului eroilor de la Valea Uzului, dezbătută de specialişti români şi maghiari, la Bucureşti. Ce decizie s-a luat