Acasă Stiri Premierul Marcel Ciolacu anunţă modificarea limitelor de cash: „Voi veni peste voi!...

Premierul Marcel Ciolacu anunţă modificarea limitelor de cash: „Voi veni peste voi! Nu veţi scăpa!”

270
0

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, astăzi, într-o postare pe Facebook că limitele de cash vor fi modificate în prima şedinţă de Guvern, însă cu două excepţii.”Am spus că voi fi mereu alături de micii întreprinzători și de oamenii simpli, fără excepție. În ultimele zile am avut mai multe discuții cu aceștia, cât și cu mediul de afaceri și cu reprezentanții sistemului bancar. Și mi-au spus anumite lucruri de bun simț legate de măsurile venite de la ANAF și Ministerul Finanțelor legate de cash. Acești oameni nu sunt evazioniști, ci sunt cei pe umerii cărora se sprijină această țară!Prin urmare, în prima ședință de Guvern voi revizui propunerile venite de la ANAF și Ministerul Finanțelor, pentru că datoria mea este să intervin atunci când lucrurile o iau într-o direcție greșită. Vocea oamenilor, a gospodarilor din mediul rural, a tuturor românilor este auzită de Guvern!

RECLAMĂ

Toate limitele actuale de cash vor fi menținute, atât la persoanele fizice, cât și la cele juridice. Cu două excepții: plafonul de casă va fi de 50.000 de lei, iar avansul spre decontare 1.000 de lei/zi.

Am însă un mesaj pentru evazioniștii care au profitat de această discuție din spațiul public: voi veni peste voi! Voi veni și vă voi scoate din vămi, vă voi scoate din birourile instituțiilor statului, vă voi scoate de peste tot! Așa cum am început războiul cu cei care distrug viețile oamenilor cu păcănelele, nici voi nu veți scăpa!”, a scris Marcel Ciolacu în postarea de pe Facebook.

sursa: https://www.antena3.ro/politica/premierul-marcel-ciolacu-modificare-limite-cash-691112.html

RECLAMĂ
Articolul precedentÎncepe revoluția la Universitatea Craiova?! Bulgarul Ivaylo Petev a fost prezentat chiar de Mihai Rotaru și a vorbit despre transferurile pentru lupta la titlu: „Întotdeauna mi-am dorit asta”
Articolul următorMamă şi fiică, traumatizate la Spitalul Judeţean din Cluj: Vedeau din salon cum sunt tranşate cadavre