Acasă Stiri Polițist, înjunghiat de un copil de 14 ani, în Berceni. Adolescentul nu...

Polițist, înjunghiat de un copil de 14 ani, în Berceni. Adolescentul nu voia să își ia medicamentele

416
0

Incident șocant în comuna Berceni! Un polițist a fost înjunghiat de un copil de 14 ani. Părinții lui au fost cei care l-au chemat acasă la ei, deoarece băiatul nu voia să își ia medicamentele. Acesta a izbucnit, însă, și l-a atacat pe polițist. Iată în ce stare se află acum!Un băiat de 14 ani din Berceni a recurs la un gest extrem, după ce polițiștii au ajuns la el acasă. Oamenii legii au fost alertați chiar de părinții lui, din cauză că refuza ferm să își ia medicamentele. Ei bine, faptul că polițiștii au intervenit nu a ajutat deloc situația, căci acesta a izbucnit și l-a atacat pe unul dintre ei cu un cuțit.

RECLAMĂ

Un polițist a fost înjunghiat de un copil de 14 ani, în Berceni

Incidentul șocant s-a petrecut în urmă cu puțin timp, la doar câțiva zeci de kilometri de București. Un copil de 14 ani a devenit agitat din cauza problemelor psihice, iar părinții lui i-au dat medicamente. Acesta nu a vrut să le ia și a devenit și mai agitat. Din acest motiv, părinții lui nu au mai stat pe gânduri și au chemat poliția.

Însă, nici poliția nu l-a convins pe băiat să își ia medicamentele. Din cauza stării în care era, adolescentul a luat un cuțit și l-a înjunghiat în spate pe unul dintre polițiști. Gestul băiatului i-a provocat răni grave, astfel că a fost preluat și dus la spital, în stare critică. Adolescentul a ajuns pe mâna polițiștilor.

”La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 21:34, Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un membru al unei familii, din comuna Berceni, cu privire la internarea unui minor, care prezenta un comportament recalcitrant, la o unitate medicală de specialitate.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul orașului Popești-Leordeni, iar la momentele desfășurării intervenției, unul dintre polițiști a fost agresat fizic în zona pieptului, prin lovire cu un corp contondent, de către minorul în cauză. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat primele îngrijiri polițistului rănit, urmând ca acesta să fie transportat la o unitate spitalicească din București, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate”, a transmis IPJ Ilfov.

O femeie a murit în București

O tragedie șocantă s-a petrecut ieri, în București. O femeie a murit, după ce a fost stropită cu benzină și incendiată. Medicii nu au mai putut să îi salveze viața femeii, rănile sale fiind incompatibile cu viața.

La puțin timp distanță de la tragedie, s-a aflat că bărbatul care a incendiat-o pe femeie este, de fapt, nepotul ei. Cei doi ar fi avut un conflict înainte ca el să recurgă la acest gest îngrozitor.

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/politist-injunghiat-de-un-copil-de-14-ani-in-berceni-adolescentul-nu-voia-sa-isi-ia-medicamentele-320460.html

RECLAMĂ
Articolul precedentA fost reținut bărbatul care le-ar fi ucis pe cele femei din Botoșani, mamă și fiică. Suspectul, în vârstă de 37 de ani, rudă cu victimele
Articolul următorÎncepe revoluția la Universitatea Craiova?! Bulgarul Ivaylo Petev a fost prezentat chiar de Mihai Rotaru și a vorbit despre transferurile pentru lupta la titlu: „Întotdeauna mi-am dorit asta”