Acasă Stiri O dronă cu explozibil a căzut pe malul Mării Negre, în Bulgaria,...

O dronă cu explozibil a căzut pe malul Mării Negre, în Bulgaria, la mică distanță de Vama Veche

1025
0

O dronă la care a fost atașată o bombă a căzut pe coasta nordică a Mării Negre, în Bulgaria, la o distanță relativ mică de Vama Veche.Drona a fost semnalată în apropierea localității bulgărești Tiulenovo, conform informațiilor care circulă pe rețelele de socializare.

RECLAMĂ

Presa din Bulgaria notează că autoritățile au fost alertate de un hotelier, Radolsav Rusev, și că este posibil ca dispozitivul să fie încă periculos, întrucât pare să aibă dispozitive electronice active.

Poliția a izolat zona, însă intervenția s-a desfășurat cu întârziere, după cum a declarat Rusev, citat de jurnaliștii din țara vecină.Acesta a precizat că a sunat la 112 duminică, la ora 21:40.

„Tiulenovo nu este buricul pământului, dar când dronele ruso-ucrainene aterizează pe coasta noastră, lucrurile se schimbă. Această bombă este încă activată, cu niște electronice luminoase. Nu vă mai spun cum au reacționat autoritățile când am sunat la 112”, a scris Rusev pe o rețea de socializare.

„Nouă ore mai târziu, inactivitate totală a instituțiilor. Toată lumea a fost anunțată, dar nimeni nu face nimic”, a declarat jurnaliștilor hotelierul bulgar.

Potrivit acestuia, dispozitivul exploziv are o dimensiune de 50-60 de centimetri, iar anvergura dronei este de aproximativ 3 metri.

Imaginile publicate de Rusev înfățișează aripa dronei, căzută printre stânci, la malul mării.

În centru este atașat un obiect metalic de culoare albastru-gri, care seamănă cu o bombă de aviație.

sursa:https://www.antena3.ro/actualitate/drona-explozibil-malul-marii-negre-bulgaria-mica-distanta-vama-veche-686228.html

RECLAMĂ
Articolul precedentInterlopul Boenică, adus în România sub escortă, după 15 ani în care și-a bătut joc de autorităţi
Articolul următorCine mai apucă pensia în România şi cum poţi beneficia de banii acumulaţi la pensia privată?