Acasă STIRI SPORTIVE „Nu știu cum poate să rezolve asta”. Sorin Cârțu a găsit marea...

„Nu știu cum poate să rezolve asta”. Sorin Cârțu a găsit marea problemă a Universității Craiova

312
0

Universitatea Craiova continuă să traverseze un moment neplăcut, iar oltenii nu au mai câștigat din data de 1 octombrie, atunci când au trecut de FC Botoșani, scor 5-1.

RECLAMĂ

Sorin Cârțu a criticat forma fizică a jucătorilor de la Universitatea Craiova

Sorin Cârțu este nemulțumit de forma fizică a jucătorilor de la Universitatea Craiova și consideră că aceasta este principala problemă a oltenilor. Fostul președinte al echipei nu crede însă că acest lucru poate fi rezolvat acum, ci doar în perioada de iarnă, atunci când fotbaliștii vor merge în cantonament.

„Mie nu îmi place cum stau fizic, sincer. Când fizicul nu e bun, nu poți să faci nimic, execuții, tactică, absolut nimic. Intervine oboseala și creierul nu mai corespunde așa cum trebuie.

Nu știu cum poate să rezolve asta în momentul ăsta. Abia în iarnă. Nu mai aleargă nimeni acum… Mi-a zis cineva de aici de la juniori că pregătirea fizică se face cu mingea acum. Bravo, mă! Unde ați văzut voi așa ceva?”, a spus Cârțu, la Fotbal Club.

În acest moment, Universitatea Craiova ocupă locul 5 în clasament și se află la 8 puncte în spatele liderului FCSB, după finalul turului din sezonul regulat.

Sorin Cârțu a spus unde greșește Mihai Rotaru la Universitatea Craiova

Chiar dacă așteptările au fost unele mari înaintea fiecărui sezon, Universitatea Craiova a fost departe de îndeplinirea principalelor obiective. Întrebat despre situația de la clubul unde a fost președinte, Sorin Cârțu a dezvăluit că Mihai Rotaru face o greșeală în privința jucătorilor.

Cârțu a dezvăluit că Rotaru le-a plătit mereu fotbaliștilor prima de joc, imediat după obținerea rezultatului dorit, iar acest lucru nu este deloc pe placul lui „Sorinaccio”. Fostul oficial din Bănie a venit cu o altă variantă, din care ar avea de câștigat atât clubul, cât și fotbaliștii. 

Sorin Cârțu este de părere că primele de joc, obținute în timpul sezonului, le afectează concentrarea fotbaliștilor.

„După mine, greșeala pe care zic eu că a făcut-o (n.r. Mihai Rotaru), este că le plătește prima imediat, în săptămâna respectivă. Eu când eram, voiam să fie plătit punctul, pentru că e foarte important.

Chiar dacă îl iei acasă, se pune la socoteală. Mai bine plătești la final, da. Punctul era trecut în contract. Să spunem că obțineai 50 de puncte, erau plătite toate, se făcea socoteala. Chiar dacă nu s-a îndeplinit marele obiectiv, dar ajungeai în cupele europene, era ceva”, a spus Cârțu, la Fotbal Club.

sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/nu-stiu-cum-poate-sa-rezolve-asta-sorin-cartu-a-gasit-marea-problema-a-universitatii-craiova-2669877

RECLAMĂ
Articolul precedent„Din nou împreună” Fanii Marcelei Fota au fost surprinși să vadă cine a însoțit-o la un eveniment. Interpreta de muzică populară și Claudia Puican au făcut echipă pe scenă și au reușit să încingă atmosfera: „Ne facem formație”
Articolul următorFlavi Tița va lansa duminica un nou colaj cu Muzica de petrecere pe canalul de YouTube TVF Oltenia!!!