Acasă STIRI SPORTIVE Mititelu, distrus după a treia înfrângere la rând: „S-a întâmplat nenorocirea. Nici...

Mititelu, distrus după a treia înfrângere la rând: „S-a întâmplat nenorocirea. Nici în cele mai negre scenarii nu anticipam”

203
0

Adrian Mititelu, finanțatorul de la FCU Craiova, a reacționat după meciul nebun cu Universitatea Cluj, pierdut de olteni cu 3-4.Mititelu a fost pur și simplu distrus după meciul dramatic cu ardelenii și s-a arătat extrem de dezamăgit de începutul de campionat cu 3 înfrângeri din 3 meciuri.

RECLAMĂ

Mititelu: „S-a întâmplat nenorocirea”

„Cel mai nebun meci pentru neutri, cel mai rău pentru noi. Nici acum nu mi-am revenit. Eram foarte optimist, nu concepeam să nu câștigăm. Și uite cum s-a întâmplat nenorocirea. E un început de campionat pe care nu l-am anticipat nici în cele mai negre scenarii”, și-a început Mititelu discursul, pentru pagina de Facebook a celor de la FCU Craiova.

Finanțatorul oltenilor a continuat în aceeași notă: „Speram altceva, ne-am propus altceva. Deși programul era greu, eu nu accept că am pierdut acest meci. Eram convins că batem la 2-3 goluri diferență. Suntem departe de ceea ce ne-am propus”.

Mititelu: „Suntem naivi, jucăm prea deschis”

„Avem o apărare cu mari probleme, suntem naivi, jucăm prea deschis. Nu e prima dată când se întâmplă asta. Anul trecut ne-a dat Voluntari de două ori câte 3 goluri. Și îl aveam și pe Duarte, acum nu îl mai avem.

Am arătat foarte rău, deși au fost și momente bune. Au fost unii fotbaliști care și-au arătat valoarea. Dar degeaba îi ai în teren pe Bauza, Bahassa, Chițu, Baeten, că vine U Cluj și te bate acasă. Să sperăm că trecem peste. Dacă nu câștigăm imediat, intrăm în vrie. Bine, suntem deja intrați în vrie.

Toată echipa e vinovată, dar cred că axul central e principalul vinovat. Și în poartă, parcă toate mingile au trecut pe lângă Popa. Nu ascund că luăm în calcul să oferim și alternativa unui copil talentat, dar trebuie să scoatem un jucător important din echipă. Trebuie să ne gândim bine. Nu spun că nu avem încredere în Popa, dar e și ghinionist”, a mai declarat Mititelu.

sursa:https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/adrian-mititelu-declaratii-fcu-craiova-u-cluj-706040.html

RECLAMĂ
Articolul precedentBEREA ESTE MAI SĂNĂTOASĂ DECAT CREZI
Articolul următorMarea problemă a lui Dică la FCU Craiova: „Trebuie să ne trezim”