Acasă Monden Misha, primele declarații după ce Connect-R a recunoscut că a înșelat-o, în...

Misha, primele declarații după ce Connect-R a recunoscut că a înșelat-o, în timpul căsniciei. Decizia luată de artistă Misha, primele declarații după ce Connect-R a recunoscut că a înșelat-o, în timpul căsniciei. Decizia luată de artistă

335
0

Misha reacționează după ce Connect-R a scris în cartea „Din livada cu nuci”, pe care a lansat-o, zilele trecute, că a fost infidel pe parcursul căsniciei. Misha și Connect-R au împreună o minune de fetiță și, deși au divorțat de mai bine de 5 ani, au păstrat o relație civilizată de dragul micuței. Merg împreună în vacanțe și, public, niciunul a recunoscut adevăratul motiv al despărțirii. Până acum… Artistul a scos pe piață o carte în care și-a expus cele mai mari slăbiciuni, a dezvăluit cele mai dure lecții învățate, cum a trecut de la extaz la agonie, cum l-a schimbat succesul și multe altele. În paginile cărții a recunoscut și de ce a divorțat de Misha. Infidelitatea e cea care l-a făcut să piardă tot ce poate avea un om mai scump: familia.

RECLAMĂ

Misha, prima reacție după ce Connect-R a recunoscut că a înșelat-o în repetate rânduri „În vremea în care eu nu mă cunoșteam pe mine, când eram un dobitoc, m-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație. Și nu o dată, de câteva ori. Am înțeles-o perfect, am înțeles de ce a dat divorț. Ea a avut un cumul de stări, numeroasele mele trădări s-au tot adunat până într-o zi, când a luat decizia de a divorța.

Astăzi, în noua mea stare nu aș mai avea de gând să înșel, nici gând să mai beau, nici gând să mă mai droghez, nici gând să-mi trădez soția. Sunt alt om. De ce n-a zis acum, hai să mergem înainte? Te iert și continuăm. N-a zis pentru că este o femeie orgolioasă, mai cred că a fost rănită și că și-a pierdut încrederea în mine. Și a rămas cu trauma provocată de mine, n-a putut să treacă. Chiar dacă, în anumite momente, aș fi sperat la o împăcare, cu prima ocazie, îmi reproșa tăios toate gesturile mele de trădare. Mă făcea să mă simt ultimul om, n-a putut să creeze pacea în casă. N-a putut să treacă peste momentele mele de rătăcire. Eu le lăsasem mult în urmă. La mine nu mai funcționau reproșurile pentru că știam cine sunt și cum m-am schimbat”, a spus Connect-R în paginile cărții.

Artistul nu vrea să-și refacă viața și așteaptă ca fosta soție să facă prima acest pas. Cum a reacționat Misha când a aflat? „Va avea de așteptat mult și bine” „E o chestie care vine de la sine, la fiecare dintre noi care va dori să facă pasul ăsta. Momentan, nu e cazul la nici unul dintre noi. Nu am de gând să îmi refac viața, nu îmi stă gândul la așa ceva. Sunt axată pe carieră, urmează să scot câteva piese și mă axez foarte tare pe treaba asta. Chiar nu îmi arde de așa ceva în momentul de față. Nu simt nevoie, nici nu aș avea timpul necesar să aloc unei relații. Dacă el va aștepta ca eu să fac pasul ăsta, va avea de așteptat mult și bine”, a spus Misha la Antena Stars, după ce Connect-R a vorbit despre infidelitatea din căsnicie. Foto: Instagram, Libertatea.ro gsp.ro sursa https://www.unica.ro/vedete/misha-il-pune-la-punct-pe-connect-r-dupa-ce-a-recunoscut-ca-a-inselat-o-in-timpul-casniciei-decizia-luata-de-artista-531890

RECLAMĂ
Articolul precedentCimbrul: planta vindecatoare: Cum să îl consumi pentru a obține beneficii extraordinare:
Articolul următorPe 11 Iunie 2023 va asteptam la “Sărbătoarea Ciresului” din comuna Bucinisu – Olt cu muzica LIVE !!!