Acasă Monden Maria Dragomiroiu, despre oamenii de suflet și despre lecțiile pe care le-a...

Maria Dragomiroiu, despre oamenii de suflet și despre lecțiile pe care le-a primit de la viață. Ce dorințe are artista

299
0

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară din România. Într-un interviu pentru Antena Stars, vedeta a vorbit despre oamenii de suflet și despre lecțiile pe care le-a primit de la viață. Ce dorințe mai are interpreta de folclor.Pe data de 11 iulie, anul acesta, Maria Dragomiroiu a împlinit frumoasa vârstă de 68 de ani. Celebra artistă și-a sărbătorit anul acesta ziua de naștere prin muncă. Ea a fost pe scenă în spectacole la Eforie Nord și Mamaia.

RECLAMĂ

Ce își mai dorește Maria Dragomiroiu de la viață

Într-un interviu pentru Antena Stars, Maria Dragomiroiu a dezvăluit ce își mai dorește de la viață.

„Îmi doresc cum și-ar dori și își dorește orice om normal, orice suflet, să fiu sănătoasă împreună cu familia mea, să trăim în armonie, iubire, respect, prețuire, toate aceste sentimente care fac foarte bine sufletului. Acasă, acolo te simți ocrotit, acolo este iubirea adevărată cum îmi place mie să spun.

Eu am o familie frumoasă și mulțumesc bunului Dumnezeu pentru familia mea.”, a spus Maria Dragomiroiu.

Întrebată de reporterul Antena Stars dacă e de părere că este meritul ei pentru ceea ce se întâmplă în prezent în viața ei, Maria Dragomiroiu a spus că Dumnezeu a fost cel care a rânduit lucrurile astfel.

„Nu știu dacă este numai meritul meu… Este poate și meritul meu un pic, este și soarta, așa mi-a dăriut Dumnezeu, așa a vrut Dumnezeu să fie, dar sunt convinsă că ceea ce văd copiii în anii când se formează, sunt călăuziți în viață. Contează ceea ce văd în familie foarte mult.”, a mai spus artista.

Maria Dragomiroiu, despre frica de pe scenă

Are mai bine de patru decenii de carieră, însă Maria Dragomiroiu susține că încă are emoții atunci când cântă în fața publicului. Interpreta de muzică populară a spus, în urmă cu ceva vreme, pentru Antena Stars, care este cea mai mare frică pe care o are atunci când trebuie să coboare de pe scenă.

„Toată lumea știe că atunci când cobor de la orice spectacol, scena fiind mai mare, toată lumea îmi întinde mâna să mă sprijin. Eu nu pot să dau mâna fiindcă mă țin de poale ca să nu îmi intre tocurile prin fusta de la costum.”, a dezvăluit artista, tot pentru Antena Stars.

SURSA:https://spynews.ro/monden/emisiuni-tv/star-matinal-maria-dragomiroiu-despre-oamenii-de-suflet-si-despre-lectiile-pe-care-lea-primit-de-la-viata-ce-dorinte-are-artista-video-319247.html

RECLAMĂ
Articolul precedentAccident cumplit în Dolj. O tânără de 21 de ani a murit, după ce prietena ei a pierdut controlul mașinii. Imagini de la momentul impactului
Articolul următorCe să faci pentru a scăpa de insomnii atunci când ai griji. Tehnicile cele mai simple pe care să le aplici