Acasă Monden Marcela Fota, dezvăluiri despre relația pe care o are cu fiul său!...

Marcela Fota, dezvăluiri despre relația pe care o are cu fiul său! Băiatul nu îi spune „mamă” artistei: „Eu sunt Marci. Doi prieteni, asta suntem, mai mult decât mamă și băiat.”

236
0

Interpreta de muzică populară are o relație specială cu fiul său.

RECLAMĂ

Marcela Fota, în vârstă de 46 de ani, este o femei împlinită din toate punctele de vedere. Artista se bucură de un succes considerabil pe plan profesional, iar din punct de vedere personal, se mândrește cu cea mai mare realizare a sa: fiul său, David, în vârstă de 14 ani.

Marcela Fota și fiul său, cei mai buni prieteni

Artista a ținut să precizeze că băiatul său nu i-a spus niciodată „mamă”, ci o alintă „Marci”. Marcela Fota și David sunt cei mai buni prieteni, iar relația lor este una de-a dreptul specială.

Eu sunt Marci. Eu întotdeauna am fost Marci. La un moment dat, pe la vârsta de 6 ani m-a întrebat dacă aș vrea să îmi zică mami. L-am întrebat cum este mai confortabil să îmi spună și el a zis că preferă să îmi spună Marci pentru că sunt prietena lui cea mai bună .”, a povestit interpreta de muzică populară.

Marcela Fota, despre limitele impuse fiului său

Artista a dezvăluit că a mai avut discuții cu fiul său, însă acesta a înțeles că nu trebuie să întindă coarda și de aceea Marcela Fota se consideră extrem de norocoasă pentru că are cu fiul său o relație frumoasă de prietenie.  

Ca orice copil și ca orice tânăr, de fapt, încearcă să vadă până unde poate întinde coarda. Atunci am avut o discuție și i-am spus că dacă el consideră că relația noastră de prietenie nu este una ok pentru el, atunci nu este niciun fel de problemă, putem aborda oricând relația părinte-copil. Sunt norocoasă din accest punct de vedere. Doi prieteni, asta suntem, mai mult decât mamă și băiat .”, a mai povestit artista, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

sursa: https://www.kfetele.ro/marcela-fota-dezvaluiri-despre-relatia-pe-care-o-are-cu-fiul-sau-baiatul-nu-ii-spune-mama-artistei-eu-sunt-marci-doi-prieteni-asta-suntem-mai-mult-decat-mama-si-baiat-20410891?utm_source=fb-post&utm_medium=kfetele&utm_campaign=https://kfetele.ro/marcela-fota-dezvaluiri-despre-relatia-pe-care-o-are-cu-fiul-sau-baiatul-nu-ii-spune-mama-artistei-eu-sunt-marci-doi-prieteni-asta-suntem-mai-mult-decat-mama-si-baiat-20410891

RECLAMĂ
Articolul precedent„Aș fi preferat să divorțăm, să plece cu tot ce avea, doar să fie pentru David atunci când avea nevoie de el.” Ce regret are Marcela Fota față de soțul ei și ce i-ar spune dacă ar mai avea ocazia
Articolul următor34 mil. de vizionări, melodia care a facut furori in Romania