Acasă Stiri Mama șantajistă a drogatului criminal, bună de plată / Acuzată că a...

Mama șantajistă a drogatului criminal, bună de plată / Acuzată că a tras țepe pe bandă rulantă

1030
0

Arestată pentru influențarea martorilor din dosarul fiului drogat care a omorât doi studenți, afacerista Miruna Pascu s-ar putea trezi cu toate conturile blocate, din cauza datoriilor.

RECLAMĂ

Miruna Pascu, cea care dădea bani cu camătă sub nasul polițiștilor, procurorilor și judecătorilor, are o problemă atunci când vine vorba să-și achite datoriile. Așa că, în ultima perioadă, mai multe societăți comerciale au deschis mai multe procese și au obținut obligarea Mirunei Pascu la plata datoriilor.

Pe lângă aceste procese, din cauza cărora se va trezi cu toate conturile blocate, Miruna Pascu s-a trezit și cu dosare deschise de vecini, dar și de Poliția Locală, reclamanții solicitând demolarea unor imobile care ar fi fost ridicate în mod abuziv.

După ce Miruna Pascu a fost arestată, pentru șantajarea unui martor din dosarul DIICOT al fiului drogat, procurorii au făcut publice interceptări șocante cu mama lui Vlad Pascu, șoferul care s-a urcat drogat la volan și a ucis doi tineri, în 2 Mai.

Pascu Miruna: Ce-o mai ieși de acolo…
Interlocutor: Nu știm ce-o fi de acolo
Pascu Miruna: În câți ani și așa mai departe.
Interlocutor: Eu am vorbit… a zis unul că a găsit-o… să vedem…. la procurorul Niț (neinteligibil) să vedem. O să vedem, poate am vreun răspuns.
Pascu Miruna: Trebuie să mă interesez că…nici pe preventiv nu-l ține mult sau îl bagă pe preventiv în penitenciar.
Interlocutor: Hai că te sunt pe whatsapp.
Pascu Miruna: Trebuie să mă interesez neapărat.

Anumite fragmente din stenogramele apărute arată cum Miruna Pascu ar fi încercat să intervină pentru ca acest caz să fie mușamalizat.
Pascu Miruna: Dacă nu te dă pe domiciliu, nu știu ce să spun. E interesul să ieși din gaura aia de acolo. Măcar… Apropo de penitenciar, am vorbit cu mai multe persoane săptămâna asta. Sigur, sigur te mută din penitenciar lângă București. Nu te duci. Adică, decât poate pe preventive dacă e să te țină, să te ducă la Poarta Albă. Preventivul pe Poarta Albă e total diferit de încarcerare. Adică, sunt… Nu e acelați loc cu ăla de 18, 21.
Vlad: Deci nu mă bagă la bididii la ăștia, dacă să-i mute pe Poartă.
Pascu Miruna: Nu. Nu. Nu. Va dura procesul, indiferent că te dă sau nu te dă acasă, asta îți spun clar, eu voi face să dureze procesul ăsta, este „must” pentru mine să faci 21 de ani și o zi până la sentința definitivă și chestia asta se poate fără probleme. M-ai înțeles? Fără probleme. Deci nu te duci pe nu știu ce… la 18-21 mi s-a spus de la început de vecini.

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/mama-santajista-a-drogatului-criminal-buna-de-plata-acuzata-ca-a-tras-tepe-pe-banda-rulanta-316322.html

RECLAMĂ
Articolul precedentLavinia Furtuna a facut show la o nunta frumoasa !
Articolul următorUn bărbat a dat în judecată poliția pentru că o femeie ofițer i-a intrat în casă și l-a văzut dezbrăcat, ieșind de la duș