Home Monden La 52 de ani, Mihaela Rădulescu arată senzațional în costum de baie

La 52 de ani, Mihaela Rădulescu arată senzațional în costum de baie

376
0
loading...

Mihaela Rădulescu face parte din categoria divelor care par să fi găsit secretul tinereții fără bătrânețe. Deși a împlinit 52 de ani, diva de la Monaco afișează o siluetă de invidiat. Vedeta s-a lăsat fotografiată în timp ce se relaxa pe o saltea gonflabilă, la piscină.

loading...
La 52 de ani, Mihaela Rădulescu arată senzațional în costum de baie
Prezentatoarea de televiziune a împărtășit cu fanii imaginile care o surprind într-un costum de baie deux pieces, în care arată fermecător. Mihaela Rădulescu a primit numeroase complimente pentru condiția sa fizică. „Mi-ar fi rușine să stau lângă tine pe plajă, mă duc să mă ascund într-un colț”, „Cât ai împlinit??? 25?? Superbă”, „Întotdeauna cu zâmbetul pe buze. Arăți tare bine. Ești inspirație pentru noi”, au fost câteva dintre mesajele transmise de fani.

Mihaela Rădulescu a spus în repetate rânduri că forma sa fizică se datorează unei diete echilibrate, pe lângă mult sport, pe care îl practică zilnic, minimum 15 minute. Pe lângă asta, vedeta este de părere că „tineretea e despre vitalitate și gândire pozitivă, despre chef de viață și iubire, despre sănătate și evoluție”, după cum scria acum ceva timp pe contul ei de socializare.

sursa:https://www.unica.ro/vedete/la-51-de-ani-mihaela-radulescu-arata-senzational-in-costum-de-baie-327400

loading...