Acasă Monden Judecătorii i-au pus sechestru pe aproape 100.000 de lei! Cine este artistul...

Judecătorii i-au pus sechestru pe aproape 100.000 de lei! Cine este artistul și cu ce probleme se confruntă

449
0

Judecătorii au dispus sechestru asiguratator până la concurența sumei de 85.512 lei pentru un artist de la noi. În dosarul penal în care este cercetat acesta, sunt implicați mai mulți artiști din România. Cu ce pobleme se confruntă cântărețul. Băcilă Ovidiu Marian, alias DeSanto, este artistul și producătorul muzical caruia magistrații i-au pus sechestru asigurator pe o bună parte din avere. Pe portalul instanțelor de judecată, numele acestuia apare într-un dosar penal, care are peste 40 de inculpați, persoane fizice și case de producție muzicale, obiectul dosarului fiind: „înşelăciunea”.

RECLAMĂ

Judecătorii i-au pus sechestru pe aproape 100.000 de lei

În urma contractelor fictive care au avut loc în timpul pandemiei, zeci de artiști au fost chemați să dea cu subsemnatul, iar o parte dintre aceștia, asa cum este și cazul lui DeSanto, au ajuns în fața magistraților și le-a fost pus sechestru asigurator pe sume mari de bani. La mai bine de doi ani după ce această măsură a fost luată, pentru o parte din cei implicați, sechestrul asigurator a fost ridicat. Însa, procesul merge mai departe.”Solutia pe scurt: În temeiul art. 250^2 Cod procedură penală coroborat cu art. 249 Cod procedură penală, procedând la verificarea măsurilor asigurătorii luate în cauza penală ce face obiectul dosarului ****, dispune: Ridicarea măsurii sechestrului asigurător pentru următorii inculpaţi, măsură instituită prin: Ordonanţa procurorului, la data de 06.05.2021, asupra bunurilor mobile și imobile aparținând inculpatului BĂCILĂ OVIDIU-MARIAN până la concurența sumei de 85.512 lei, după cum urmează: imobil înscris în cartea funciară nr. **** a sectorului 5, respectiv teren intravilan curți construcții în suprafață de 13 mp, cu destinație de loc de parcare, situat în mun. București, str. , nr., sector 5, imobil înscris în cartea funciară nr. a sectorului 5, respectiv suprafața de 6,90 mp, cotă parte 1/21 din terenul în suprafață totală de 145 mp, situat în mun. București, str., nr.*, sector 5. – ordonanţa procurorului, la data de 06.05.2021, asupra bunurilor mobile și imobile aparținând inculpatei S.C DESANTO MUSIC S.R.L până la concurența sumei de 85.512 lei. – ordonanţa procurorului, la data de 06.05.2021, asupra bunurilor mobile și imobile aparținând inculpatei.”În urmă cu câteva luni, soția artistului, Ruxandra, a făcut destăinuiri, în exclusivitate pentru Spynews.ro, despre despărțirea de artist. Cei doi au avut o relație de 25 de ani și au împreună un fiu. Și, chiar dacă au divorțat, în urmă cu cinci ani, aceștia au încercat să își repare relația, însă nu a funcționat.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/judecatorii-iau-pus-sechestru-pe-aproape-100000-de-lei-cine-este-artistul-si-cu-ce-probleme-se-confrunta-322855.html

RECLAMĂ
Articolul precedentIvaylo Petev a dezvăluit „rețeta succesului”, după Universitatea Craiova – Farul 4-0: ”Totul pleacă de la cap!”
Articolul următorPsiholoaga de la Guvern care a încercat să omoare un polițist, veste teribilă, în pușcărie / S-a ales cu un nou dosar