Acasă STIRI SPORTIVE Ivaylo Petev, întrebat dacă și-a impus un ultimatum la Universitatea Craiova: cum...

Ivaylo Petev, întrebat dacă și-a impus un ultimatum la Universitatea Craiova: cum a reacționat bulgarul

352
0

Universitatea Craiova și ”U” Cluj au remizat, scor 2-2, în meciul din etapa a 25-a a SuperLigii.

RECLAMĂ

Ce a spus Ivaylo Petev, după 2-2 cu ”U” Cluj

La finalul meciului cu ”U” Cluj, Ivaylo Petev (48 de ani), antrenorul celor de la Universitatea Craiova, a spus cum a ratat formația sa toate cele trei puncte. 

Întrebat dacă și-a impus un ultimatum la gruparea din Bănie, Ivaylo Petev a evitat să spună ceva concret.

Eu nu cred că am împărțit reprizele. Am jucat bine în prima parte, iar două greșeli individuale ne-au lipsit de cele două puncte. Eu sunt mulțumit de jucători. În fiecare meci aceleași greșeli. Trebuie să dăm câte trei goluri, pentru că două nu ne ajung.

Noi am avut multe situații de gol, dar într-o situație am greșit doi oameni și am lăsat adversarul să marcheze. Apoi a fost penalty-ul. Meritam să câștigăm.

În modalitatea în care noi pierdem puncte, e clar că nu am ajuns la ceva mai mult. În fotbal poți să joci prost și să câștigi. Cred că meritam să câștigăm, având în vedere cum a decurs jocul.

Nu suntem mulțumiți. Lucrurile trebuie reparate. Am avut un meci similar acum o lună. Cu toții suntem vinovați. Vreau să remarc că noi am greșit de două ori individual. În fiecare zi lucrăm să devenim mai buni.

O echipă seriasă nu își permite să piardă punctele în această manieră. (n.r. dacă și-a impus un ultimatum la Universitatea Craiova) Acum sunt influențat de emoții, o să analizăm. Nu sunt ok în momentul ăsta”, a spus Ivaylo Petev, la finalul meciului cu ”U” Cluj.

Clasamentul SuperLigii

SURSA: https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/ivaylo-petev-intrebat-daca-si-a-impus-un-ultimatum-la-universitatea-craiova-cum-a-reactionat-bulgarul-2812799

RECLAMĂ
Articolul precedentIoan Ovidiu Sabău, ceartă dură cu Dan Nistor și Alex Chipciu la pauză! Culisele scandalului din vestiar, la Universitatea Craiova – U Cluj 2-2!
Articolul următorNicușor Bancu, extrem de nervos după Universitatea Craiova – U Cluj 2-2: ”Nu l-am faultat pe ăla și îmi dă galben!”