Home Monden Georgiana Lobonț, imagini emoționante alături de soțul său, Rareș Ciciovan. Cum s-au...

Georgiana Lobonț, imagini emoționante alături de soțul său, Rareș Ciciovan. Cum s-au afișat cei doi în mediul online

133
0
loading...

După ce s-a spus că Georgiana Lobonț și soțul său urmează să divorțeze, cei doi au fost extrem de reținuți și nu au vorbit prea mult despre acest subiect, care, de altfel, a stârnit interesul fanilor. De curând, cei doi au postat câteva imagini emoționante, semn că nici nu se pune problema de divorț.

loading...

Presupusul divorț dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan a stârnit multe reacții, având în vedere a fost menționat și numele lui Armin Nicoară.

După ce au lăsat să se înțeleagă că sunt la pas de divorț, cei doi par că au dat uitării întregul episod, care i-a luat prin surprindere pe fani și s-au afișat împreună.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciocovan, imagini emoționante

De curând, artista a postat câteva imagini pe Instagram, alături de soțul. Și nu orice fel de fotografii, căci Georgiana Lobonț pare extrem de fericită. La fel se poate spune și despre partenerul său.

Într-un din imagini, cântăreața apare în timp ce ține în brațe un buchet de trandafiri roșii, dând, astfel de înțeles, că Rareș Ciciovan a reușit să o surprindă.

Într-o altă fotografie distribuită în mediul online, cei doi se țin de mână, în timp ce zâmbesc. După ce au văzut aceste imagini, fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii, urându-le fericire și sănătate celor doi.

Cât despre divorț, cei doi se comportă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, iar asta le-a dat de gândit oamenilor, care au început să pună la îndoială povestea din spatele separării.

După ce Armin Nicoară a declarat faptul că este atras de nașa sa, saxofonistul a preferat să nu mai vorbească despre acest subiect, care a stârnit destul de multe controverse.

În cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, Armin Nicoară a mărturisit că nu poate oferi detalii despre problemele pe care le-ar avea Georgiana Lobonț și soțul său.

În plus, saxofonistul a mai spus că își iubește foarte mult soția, pe Claudia Puican și că nu are ochi pentru o altă femeie.

„Crede-mă că nu pot să vorbesc deloc. Vorbeam până acum dacă era ceva, dar nu pot să vorbesc deloc. Nu am voie să vorbesc despre subiect. În primul rând, mă cert cu nașa Georgiana și nu sunt în măsură. Nu vreau să fie cu supărare, dar nu vreau să mă bag deloc”, a spus Armin Nicoară, la Antena Stars.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/georgiana-lobont-imagini-emotionante-alaturi-de-sotul-sau-rares-ciciovan-cum-sau-afisat-cei-doi-in-mediul-online-foto-298576.html

Georgiana Lobonț, imagini emoționante alături de soțul său, Rareș Ciciovan. Cum s-au afișat cei doi în mediul online / FOTO
Georgiana Lobonț, imagini emoționante alături de soțul său, Rareș Ciciovan. Cum s-au afișat cei doi în mediul online / FOTOGeorgiana Lobonț, imagini emoționante alături de soțul său, Rareș Ciciovan. Cum s-au afișat cei doi în mediul online / FOTO

loading...