Acasă Stiri „Gata cu fabrica de dat amenzi!”. Cel mai cunoscut polițist român de...

„Gata cu fabrica de dat amenzi!”. Cel mai cunoscut polițist român de pe TikTok își îndeamnă colegii să nu mai dea amenzi șoferilor

434
0

Valer Kovacs, cel mai cunoscut poliţist român de pe TikTok, a lansat un apel, într-un clip video ce a devenit viral în numai câteva ore, prin care îşi îndeamnă colegii să protesteze împotriva guvernului şi să nu mai dea amenzi şoferilor, ci doar avertismente.Valer Kovacs este urmărit pe TikTok de peste 300.000 de oameni şi a adunat, în total, la clipurile sale video peste 7 milioane de aprecieri.

RECLAMĂ

Poliţistul este cunoscut pentru clipurile de pe TikTok în care demască tentative de şpagă, dar şi pentru amenzile pe care le aplică cu rigoare, inclusiv instituţiilor publice care nu îşi fac treaba.

În ultimul său clip postat pe TikTok, poliţistul Valer Kovacs a lansat un apel către colegii săi din toată ţara prin care i-a îndemnat să protesteze prin înlocuirea amenzilor cu avertismente scrise.

Clipul video a înregistrat peste 1,8 milioane de vizualizări în mai puţin de 24 de ore, precum şi aproape 120.000 de aprecieri.”Fac apel la toţi poliţiştii români să adoptăm această formă de protest care nu va afecta societatea civilă sub nicio formă. Cea mai dură formă de protest pe care o poate adopta un poliţist activ în România împotriva guvernului care ne-a îngenunchiat timp de 33 de ani este de a aplica avertismente scrise fără valoare. Gata cu fabrica de dat amenzi. S-a terminat!”, a spus Valer Kovacs în clipul video postat pe TikTok.

sursa:https://www.antena3.ro/actualitate/valer-kovacs-cel-mai-cunoscut-politist-roman-tiktok-apel-colegi-amenzi-soferi-676145.html

RECLAMĂ
Articolul precedentIATĂ CE REPREZINTĂ PĂRȚILE CORPULUI TĂU;
Articolul următorLigia Deca a anunțat ce se întâmplă cu anul școlar dacă protestele nu încetează: ”Nu vom mai putea să evităm!”