Home Stiri Fostul deputat Ninel Peia a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale

Fostul deputat Ninel Peia a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale

442
0
loading...

Fostul deputat exclus din PSD Ninel Peia, care susținea în trecut că predarea în școli a orelor de educație sexuală ar trebui pedepsită cu închisoarea, a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale, din partea Partidului Neamul Românesc.

loading...

„Consiliul Fondatorilor Naționali şi Organizaţiile Teritoriale Consacrate au hotărât consensual să nominalize pe domnul Ninel PEIA, președinte fondator, drept candidat desemnat al Partidului Neamul Românesc în competiţia electorală pentru demnitatea supremă de Preşedinte al României. Astfel, prin decizia luată dăm un răspuns limpede societății românești, în general, membrilor şi simpatizanţilor partidului, în special, referitor la angajarea radicală și fără echivoc a Partidului Neamul Românesc în conținutul profund și reformator al politicii naționale. Adresarea noastră se îndreaptă totodată către toți trăitorii în sfânta lege a românismului dar și către acei patrioți de alte origini care se manifestă sincer ca apărători și promotori a valorilor noastre naţionale în Europa şi în lume, indiferent de natura convingerilor lor politice sau civice”, potrivit unui comunicat de presă al formațiunii, preluat de Mediafax.

Reprezentanții partidului precizează că decizia ca Ninel Peia să fie candidat la prezidențialele de la finalul acestui an este una logică și vine să răspundă așteptărilor românilor de a fi conduși de „oameni cu credință și dragoste de țară”.

Ninel Peia – anti-vaccinuri și împotriva educației sexuale în școli

„Decizia noastră este deplin logică şi vine în întâmpinarea așteptărilor îndreptățite ale românilor de a fi reprezentați și conduși de Oameni cu Credință și Dragoste de Țară, împlinind în fapt visurile de libertate, unitate, prosperitate, dreptate şi echitate, reiterate adesea în lunga noastră istorie. Cerem cu deferență și Onoare celor ce trăiesc în Legea Românilor să ne fie aproape, pentru a scrie împreună ”Carta Magna” a refondării și devenirii firești a acestei Țări Minunate şi a acestui Neam Eroic. Toţi pentru Țară! Nici Unul pentru Sine! Suntem români şi punctum! Sus Patria! Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, conchide sursa citată.

Ninel Peia a candidat și la alegerile europarlamentare tot din partea Partidului Neamul Românesc pe care l-a fondat. Fostul deputat PSD Ninel Peia, care a fost exclus din rândul social-democraţilor, la începutul lunii martie a anului 2016.

Ninel Peia scria, în martie 2016, pe blogul său, că vaccinurile ar fi dus la îmbolnăvirea bebelușilor din Argeș infectați cu bacteria E.coli.

În mai 2016, Peia a elaborat și depus în Parlament un proiect de lege care propunea ca predarea educaţiei sexuale fără acordul scris al părinţilor să fie pedepsită cu închisoarea. Peia motiva că „în şcolile copiilor noştri se introduc, pe ascuns, pornografia, prozelitismul LGBT şi sexualitatea deviantă”.

Sursa: Digi24

loading...