Acasă Stiri Detalii şocante ale unei crime înfiorătoare: o bătrână a fost zdrobită în...

Detalii şocante ale unei crime înfiorătoare: o bătrână a fost zdrobită în bătaie şi ucisă cu lovituri de cuţit în timp ce era violată!

810
0

Judecătorii l-au condamnat la închisoare pe viaţă pe un bărbat din Galaţi pentru uciderea cu bestialitate şi violarea unei bătrâne de 82 de ani. Criminalul are tulburări de personalitate.

RECLAMĂ

Tribunalul Galaţi l-a condamnat, pe 13 iunie, pe Sorin Adrian Zlătaru, un bărbat din comuna Ghidigeni (judeţul Galaţi), la închisoare pe viaţă pentru viol şi omor calificat. Decizia judecătorilor nu este definitivă. Fapta acestuia i-a şocat chiar şi pe anchetatori.
Pe 15.11.2018, bărbatul s-a dus la casa unei consătence, Maria Coja, de 82 de ani, cu care obişnuia să bea ocazional vin. În ziua fatidică, individul a băut peste măsură, iar în minte i-a încolţit ideea să întreţină relaţii sexuale cu bătrâna. Aceasta a refuzat, stârnind furia bărbatului, care a revărsat asupra femeii neajurorate o avalanşă de palme şi pumni.
Pentru că începuse să strige după ajutor, Sorin Adrian Zlătaru i-a pus bătrânei o pernă peste faţă, a luat un cuţit găsit pe masa din bucătăria victimei şi a început să o lovească în diverse zone ale corpului, inclusiv în cap şi apoi în zona genitală.
În acelaşi timp, a întreţinut relaţii sexuale normale şi anale cu bătrâna până când a realizat că aceasta trage să moară. A abandonat-o într-o baltă de sânge, s-a dus la barul din comună şi a cerut femeii de acolo să sune la 112, după care s-a dus acasă şi s-a culcat.
Medicii nu au mai reuşit să facă mare lucru pentru bătrâna de 82 de ani care părea călcată de tren. A fost transportată în comă la spital, iar a doua zi a murit. Raportul medico-legal vorbeşte de la sine despre violenţa ieşită din comun la care a fost supusă victima: traumatism cranio-cerebral acut deschis, traumatism craniofacial, traumatism genito-perianal şi traumatism de părţi moi.
”Şi-a dat chiloţii într-o parte şi s-a urcat peste mine”
În urma expertizării psihiatrice, medicii au concluzionat că Sorin Adrian Zlătaru suferă de tulburare de personalitate antisocială, tulburare mentală şi de comportament datorită consumului exagerat de alcool, dar cu păstrarea discernământului.
Aşa se explică povestea halucinantă cu care acesta a venit în faţa anchetatorilor după comiterea crmei. ”Mi-a dat jos pantalonii însă, deşi nu aveam penisul în erecţie, aceasta s-a dezbrăcat de pantaloni, şi-a dat chiloţii într-o parte şi s-a urcat peste mine. Maria a început să se mişte peste mine şi astfel mi-a produs erecţie. Deşi Maria stătea peste mine, am reuşit să o penetrez şi în vagin şi în anus. Am întreţinut raport sexual normal şi anal cu aceasta aproximativ o oră, fără a ejacula”, susţine bărbatul.
Afirmaţiile lui Sorin Adrian Zlătaru au fost demontate rapid de procurorul de caz, care a demonstrat că era imposibil ca lucrurile să se fi derulat aşa cum le-a prezentat ucigaşul. ”Este greu de crezut că o femeie în vârstă de 82 de ani să fi insistat în vederea întreţinerii de raporturi sexuale. Mai mult decât atât, conform certificatului medico-legal şi a raportului de necropsie, leziunile suferite de victimă în zona genitală confirmă că aceasta a întreţinut raporturi sexuale împotriva voinţei”, precizează procurorul în rechizitoriu.

Sursa: Adevarul

RECLAMĂ
Articolul precedentContinuă seria transferurilor! Ivanov, 4 ani în Bănie
Articolul următorAtenţie unde parcaţi maşina în centrul Craiovei!